Educator, podcaster, YouTuber, photography and sea kayaking fan

Appearances

Add Appearances
Recent episodes featuring Niilo Alhovaara
DViSonAir Intervju: Miqdad, Geremy, Edin (Swe)
Killarna Miqdad, Geremy och Edin i 8a på Tunaskolan gjorde ett coolt jobb med hjälp av Scratch-programmeringsmiljön; teknikläraren Johan gjorde nog helt rätt som lät gruppen visa vägen i arbetet!
DViSonAir Intervju: Otto Stoltz (Swe)
Otto Stoltz går i 8b på Tunaskolan i Luleå, gillar idrott - och datorspel! Som många andra av hans kompisar håller också han på med Fortnite men Otto har satsat lite mer än de flesta och resultatet blev ett ordentligt tillskott i kassan lagom så här inför jul. Riktigt kul!
DViSonAir Intervju: Conny Broström (Swe)
Äntligen lyckades jag få en intervju med Tunaskolans vaktmästare Conny - numera också världskänd i hela Luleå som mottagare av 2019 års Medarbetarestipendium (puh, ordmonster!). Snacka om välförtjänt! Ljudet kanske inte är i proffsklass helt och fullt men så kan det bli när man bara har en mobil(video) för att börja med..
DViSonAir Intervju: Jack Werner (Swe)
Jack är inte precis lastgammal men har ändå redan hunnit med mycket - bland annat att kamma hem Stora Journalistpriset, anno 2014, och skriva (minst?) två böcker: 'Creepypasta: spökhistorier från internet' (2014) och 'Jag skiter i att det är fejk det är förjävligt ändå: om myter på nätet, fejkade berättelser och vikten av källkritik' (2018). Om jag idag skulle vilja höra några visdomsord kring källkritik, sociala medier - och kanske också spökhistorier! - så skulle jag nog allra först försöka få tag på Jack. Det superroliga är att jag nu faktiskt har lyckats med just det!
DViSonAir Intervju: Agnes Lindholm (Swe)
I dessa dagar när det mesta ibland tycks handla om snabba textmeddelanden och korta YouTube-klipp är det riktigt skönt att upptäcka en toppenfin blogg - som fokuserar på böcker! Jamen, du vet, den där gamla fina uppfinningen som kan ge många, många timmars oavbruten underhållning utan att den någonsin behöver laddas. Bokbloggen jag hittade heter Agnes bokblogg och den drivs sedan några år tillbaka av Agnes Lindholm som vid skrivande stund går andra året i gymnasiet i Eskilstuna.
Share Profile
Are you Niilo? Verify and edit this page to your liking.
Recommend This Creator
Recommendation sent

Join Podchaser to...

  • Rate podcasts and episodes
  • Follow podcasts and creators
  • Create podcast and episode lists
  • & much more
Stats
Birthdate
Mar 9th, 1959
Location
Luleå, Norrbottens län, Sweden
Episode Count
23
Podcast Count
1
Total Airtime
21 hours, 48 minutes