Αυτά Είναι Τα Καλύτερα Ελληνικά Podcast

A curated podcast list by

Creation Date March 21st, 2021
 Be the first to like this!
Have something to share?Create your own list of podcasts or episodes!

About This List

Μια λίστα με τα καλύτερα και πιο ενδιαφέροντα podcasts στα Ελληνικά. Η λίστα ανανεώνεται συχνά με όσα καινούργια podcast βρίσκω. Στο: https://checklist.gr/best-greek-and-global-podcasts/ μαζεύω μαζί με τα Ελληνικά και τα αγαπημένα μου ξένα podcast.
 1. Η Checklist είναι ένα Ελληνικό podcast (και newsletter) που προσπαθεί να βάλει τα πράγματα σε μια σειρά. Σε κάθε επεισόδιο, διαλέγουμε και από ένα θέμα, το σπάμε σε απλά κομμάτια και τα βάζουμε σε μια σειρά, με σκοπό να το καταλάβουμε. Μερικά από τα θέματα που πιάνουμε: Παραγωγικότητα, εργαλεία σκέψης, πρακτική φιλοσοφία, οι τελευταίες τάσεις της τεχνολογίας, οικονομία και πολιτική (με απλά λόγια) και ιδέες που μπορούν να μας κάνουν λίγο πιο έξυπνους. Πίσω από το μικρόφωνο, ο Αλέξανδρος Εμεξεζίδης. 👉 Για περισσότερα: https://checklist.gr
 2. Το Podcast τροφή για το μυαλό σου: συμβουλές για την ζωή στο εξωτερικό, εμπειρίες, συζητήσεις για εκπαίδευση, εργασία και επιχειρείν. Προσθέστε βιβλία και κόμικ.
 3. Το GiatiOxi είναι ένα ελληνικό podcast για να εμπνέεσαι, να μαθαίνεις, και γιατί όχι, να βλέπεις τη ζωή και αλλιώς! Έχει δημιουργηθεί από τη Δέσποινα Κανάκογλου / A Podcast in Greek that explores an expansive galaxy of things like health, mental health, wellness, science, entrepreneurship, with humor and creativity. Produced by Despina Kanakoglou
 4. Τι γίνεται όταν συνδυάσεις τη γνώση με την κωμωδία; Όταν βάλεις μαζί σοβαρούς καλεσμένους με ασόβαρο host; Ο Χρήστος Αθανασούλης υποδέχεται επιστήμονες κι επαγγελματίες και μαθαίνει τα μυστικά του χώρου τους, ενώ αυτοί μαθαίνουν τα μυστικά του δικού του χώρου, επειδή ηχογραφεί σπίτι του.
 5. Το Νο1 Podcast της Αυτοβελτίωσης. Φλερτ, σχέσεις, ανθρώπινη συμπεριφορά και επικοινωνία και ότι απασχολεί το σύγχρονο Άντρα αναλύεται Απλά + Ανδρικά. Άκουσε Τώρα!
 6. Βρες όσα χρειάζεσαι για να χακάρεις το μυαλό σου και να γίνεις η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου!
 7. H Μίνα Μπιράκου μιλάει για όσα και όσους της έκαναν καλή ή κακή εντύπωση την εβδομάδα που πέρασε, προτείνει ό,τι της άρεσε και την έκανε να περάσει καλά, σχολιάζει την επικαιρότητα, ασχολείται με τις ανθρώπινες σχέσεις και ιστορίες, παίρνει θέση σε ζητήματα που σηκώνουν συζήτηση και αφηγείται προσωπικά περιστατικά. Με καλεσμένους ή μόνη της, κάθε εβδομάδα ανοίγει μικρόφωνο με το Been There, Done That στο Ladylike.gr
 8. Μαρμελάδα Φράουλα Χάρης Νταρζάνος Στέλιος Ανατολίτης Περιγραφή: Δύο stand up κωμικοί μιλάνε για τη ζωή, τις ευκολίες, τις δυσκολίες και τις ποικιλίες, περίεργα άρθρα της Wikipedia και το πού επιλέγουν να σπαταλούν τη ζωή τους στον αχανή θησαυρό του Netflix. Strawberry Jam Haris Darzanos Stelios Anatolitis Two Greek Stand-up Comedians talk about life, hardships, softships and starships, strange Wikipedia articles and how they throw their lives away on Netflix.
 9. Η "Μικρή Κουβέντα" είναι ένα video podcast από τους Πάρι Κασιδιάρη και Αντώνη Καλιπέτη. Σε αυτή τη σειρά, συζητάμε θέματα της τεχνολογικής επικαιρότητας, ανακαλύπτουμε και δοκιμάζουμε νέες τεχνολογίες και εκφράζουμε την άποψή μας. Βρείτε μας στο Twitter: * Πάρις - https://twitter.com/pariskasid * Αντώνης - https://twitter.com/akalipetis Βρείτε μας στο YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC-9VClHdd-IWYZ8rB3nsdDA
 10. Άκου την Τέχνη
 11. ΤΟPodcast που θα σε κάνει να αυξήσεις τη Δημιουργικότητα σου για να πετύχεις τους στόχους σου!
 12. Καλωσορίσατε στο κανάλι SciTalksGR, μια παρέα μελών της επιστημονικής γωνιάς του ελληνικού YouTube. Εδώ θα βρείτε μηνιαίες live συζητήσεις για θέματα επιστήμης (και όχι μόνο). Καλή ακρόαση!
 13. Κάθε εβδομάδα ο Σπύρος Μαργαρίτης κάνει μια ελεύθερη κουβέντα με πρόσωπα του internet, της τηλεόρασης, των επιστημών, του αθλητισμού, του φαγητού, της τέχνης και όλης της υπόλοιπης ζωής. Άκοπα και αμοντάριστα.
 14. Ο Στάθης Κόλιας και ο Φίλιππος Χατζίκος σχολιάζουν νέες ταινίες χωρίς να ξέρουν ο ένας τη γνώμη του άλλου, επανεξετάζουν παλιότερες, ενώ μέσα από προτάσεις και αφιερώματα απαντούν στο ερώτημα που κάθε σινεφίλ έχει ακούσει έστω μια φορά στη ζωή του: "Για Πες Καμιά Ταινία"!

Join Podchaser to...

 • Rate podcasts and episodes
 • Follow podcasts and creators
 • Create podcast and episode lists
 • & much more