Podcasts in Slovenian

A curated podcast list by
Creation Date May 28th, 2020
 1 person likes this
Have something to share?Create your own list of podcasts or episodes!

About This List

A comprehensive list of podcasts, recorded in Slovenian language. // Seznam podcastov, posnetih v slovenskem jeziku.
 1. NFL podcast z Rokom Grilcem
 2. Pogovori o zavesti, vesolju, drogah, naši kulturi, tehnologiji in prihodnosti človeštva ... Pogovori o idejah. Vodi Klemen Selakovič.
 3. Oddaja, kjer se Maja Klakočar, Jan Ferme in Uroš Miklavčič pogovarjajo o tehnoloških novostih tega planeta. Vsak drug četrtek.
 4. Meteorologija, hidrologija, zrak in še kaj. Zanimivi vremenski dogodki doma in po svetu. Oddaje povezuje Matija Klančar.
 5. Podcast v katerem se Matevž in Robert z gosti sproščeno pogovarjata o informacijskem modeliranju zgradb (BIM) in informacijsko-komunikacijskih tehnologijah v gradbeništvu.
 6. Podcast o Applu, tehnologijah, gadgetih, produktivnosti in sploh vsem.
 7. Obišči stran: https://druzinski-kompas.si/ Podcast Bojana in Luka, sva začela ustvarjati z namenom, da bi lahko tudi preko govorjene besede pripovedovala o različnih temah. Teme se dotikajo odnosa, zakona, družine, vzgoje… Pogovarjava se, debatirava in govoriva iz najinega življenja. Nočeva, da bi podcast dobil etiketo zakonske in družinske terapije, ker to ni. Midva želiva preko njega prikazati lepoto poročenosti, hkrati pa ob pogovorih tudi rasti. Pa še to. Verjetno se nama bo kdaj pridružil tudi kakšen ekskluzivni gost/je, tako da bo zares pestro. Torej vabljeni, da nas spremljate in prisluhnete podcastu, ki bo izhajal vsako sredo. Poslušate ga lahko doma, v avtu, ob rekreacij, hišnih opravilih in drugih aktivnostih. Možnosti je res veliko, hkrati pa je super to, da ste lahko res osredotočeni le na besedo.
 8. Serija pogovorov kjer legitimni člani družbe povejo, kaj počnejo v življenju. Sprašuje Anže Tomić.

Join Podchaser to...

 • Rate podcasts and episodes
 • Follow podcasts and creators
 • Create podcast and episode lists
 • & much more