Τα Καλύτερα Ελληνικά Podcast

A curated podcast list by

Creation Date June 21st, 2020
Updated Date Updated March 23rd, 2021
 1 person likes this
Have something to share?Create your own list of podcasts or episodes!

About This List

Τα καλύτερα ελληνικά podcasts που μπορεί κανείς να βρει στο Podchaser.
 1. Γνώση | Επιστήμη | Κωμωδία

 2. Τι γίνεται όταν συνδυάσεις τη γνώση με την κωμωδία; Όταν βάλεις μαζί σοβαρούς καλεσμένους με ασόβαρο host; Ο Χρήστος Αθανασούλης υποδέχεται επιστήμονες κι επαγγελματίες και μαθαίνει τα μυστικά του χώρου τους, ενώ αυτοί μαθαίνουν τα μυστικά του δικού του χώρου, επειδή ηχογραφεί σπίτι του.
 3. Ο Αrchaeostoryteller Θόδωρος Παπακώστας εξηγεί γιατί η αρχαιολογία είναι η πιο απολαυστική επιστήμη. Η αρχαιότητα μπορεί να μας συγκινήσει, να μας τρομάξει, να μας διασκεδάσει, να μας κάνει περήφανους για τους προγόνους όταν ήταν «καλύτεροι», να μας κάνει περήφανους για εμάς όταν είμαστε εμείς «καλύτεροι». Το παρελθόν είναι κομμάτι μας. Όταν το γνωρίζουμε κάτι ξυπνάει μέσα μας.
 1. Κινηματογράφος

 2. Ο Στάθης Κόλιας και ο Φίλιππος Χατζίκος σχολιάζουν νέες ταινίες χωρίς να ξέρουν ο ένας τη γνώμη του άλλου, επανεξετάζουν παλιότερες, ενώ μέσα από προτάσεις και αφιερώματα απαντούν στο ερώτημα που κάθε σινεφίλ έχει ακούσει έστω μια φορά στη ζωή του: "Για Πες Καμιά Ταινία"!
 1. Κωμωδία

 2. Το πρώτο ελληνικό Podcast αφιερωμένο στο stand-up comedy. 2 κωμικοί, ο Βασίλης Κατέρης και ο Τζουζέπε Βιέρι, και οι καλεσμένοι τους μοιράζονται ηλίθιες ιστορίες και τραγικές εμπειρίες σχετικές και άσχετες με την κωμωδία.
 3. Μαρμελάδα Φράουλα Χάρης Νταρζάνος Στέλιος Ανατολίτης Περιγραφή: Δύο stand up κωμικοί μιλάνε για τη ζωή, τις ευκολίες, τις δυσκολίες και τις ποικιλίες, περίεργα άρθρα της Wikipedia και το πού επιλέγουν να σπαταλούν τη ζωή τους στον αχανή θησαυρό του Netflix. Strawberry Jam Haris Darzanos Stelios Anatolitis Two Greek Stand-up Comedians talk about life, hardships, softships and starships, strange Wikipedia articles and how they throw their lives away on Netflix.
 4. Τρεις κωμικοί, ο Χρήστος Αθανασούλης, ο Θανάσης Γκατζόλης και ο Κωνσταντίνος Φασουλάκος, σχολιάζουν την καθημερινότητά τους, τις εμπειρίες τους στο stand-up comedy και την εναλλακτική ιστορία. Διαφορετικά, θα μπορούσαμε να πούμε ότι σε αυτό το podcast δύο κωμικοί παρενοχλούν τον τρίτο κωμικό. Θα καταλάβετε μόνο αν το ακούσετε. Logo: Εύα Παπανικολάου Intro/Outro Music: Θάνος Αυγερινός
 5. Το μόνο ελληνικό podcast που έχει αλλάξει 3 ονόματα στις 3 πρώτες μέρες, γιατί ο δημιουργός του είναι άχρηστος. Ένα χάσιμο χρόνου για όλους τους συμμετέχοντες (συμμετέχει μόνο ο Βασίλης Κατέρης) και τους ακροατές (το ακούει μόνο ο Βασίλης Κατέρης). Το χειρότερο δυνατό άκουσμα κάθε μέρας. Ένα ηχητικό ημερολόγιο μίας σύγχρονης Άννας Φρανκ, αν δεν συνέβαινε ο 2ος παγκόσμιος πόλεμος.
 6. Το χρυσό ταμπόν, ένα podcast το οποίο γεννιέται σε μία χρυσή και δύσκολη περίοδο, έρχεται να συντροφεύσει τον απεγνωσμένο κόσμο του διαδικτύου, και να τον κάνει ακόμα πιο απεγνωσμένο. Καλά να μας μπει λοιπόν! Προς το παρόν δεν υπάρχει συγκεκριμένη θεματική στο επεισόδιο, ίσως αποφασιστεί στη συνέχεια, εάν ο λαός επιζήσει, είτε από τον ιό είτε από αυτό το podcast.

Join Podchaser to...

 • Rate podcasts and episodes
 • Follow podcasts and creators
 • Create podcast and episode lists
 • & much more