Episode 95: The fault in our stars (2014)

Released Sunday, 14th June 2020
Good episode? Give it some love!
Reviews
Creators
Lists
NOGLE MÆNGDER AF UENDELIGHEDER KAN VÆRE STØRRE END ANDRE - dit liv måles ikke efter dets længe, men efter det indhold du giver det. Nogle film rammer os i maven andre sætter sig som en klump i halsen.   

The fault in our stars (2014) er instrueret af Josh Boone efter John Greens roman med samme titel fra 2012. I filmen følger vi de to teenagere Hazel Grace Lancaster (Shailene Woodley) og Augustus "Gus" Waters (Ansel Elgort), der begge har en dødelig kræftsygdom, men som indleder et kærlighedsforhold. De er begge begejstrede for romanen An Imperial Affliction og beslutter at besøge bogens forfatter Peter Van Houten (Willem Dafoe) i Amsterdam for at høre hvordan det går personerne i bogen efter bogen slutter. Det bliver en gribende rejse med flere tvist undervejs og et besøg i huset hvor Anne Frank boede.

Lyt til en samtale i Det Gule Værelse, hvor dine værter Thomas og Morten tager en snak om matematiske paradokser, ungdomsfilm og film med referencer til Shakespeares værker.

🧡 Denne podcast er tilegnet TEAM VEGAs indsamling til børnecancerfonden.
Support the show (https://100bedstefilm.10er.app)

Creators & Guests

We don't know anything about the creators of this episode yet. You can add them yourself so they can be credited for this and other podcasts.

Episode Reviews

This episode hasn't been reviewed yet. You can add a review to show others what you thought.

Rate Episode

Recommend This Episode

Recommendation sent

Join Podchaser to...

  • Rate podcasts and episodes
  • Follow podcasts and creators
  • Create podcast and episode lists
  • & much more

Episode Details

Length
22m 43s
Explicit
No

Episode Tags

Do you host or manage this podcast?
Claim and edit this page to your liking.