Afhaalpunt Podcast

Afhaalpunt

A Business podcast
Good podcast? Give it some love!
Reviews
Creators
Lists

Best Episodes of Afhaalpunt

Mark All
Search Episodes...
Data. Iedereen heeft het tegenwoordig over data. Maar wat kan je ermee? En moet je er wat mee? Volgens Sander Roex, van hallodata.nl, besta je als ondernemer over tien jaar niet meer als je niks met data doet. In deze aflevering hoor je ook Joris Scheepens, de directeur Retail & Data van bol.com.
Pakketjes terugsturen, ideaal voor de klant, maar vaak lastig voor de ondernemer. Want, krijg je wel het originele product terug? En is het wel rendabel om iets opnieuw te verkopen? Kan je retourneren nog wel gratis aanbieden? Die vragen worden behandeld Afhaalpunt, dé podcast voor e-commerce ondernemers. In deze eerste aflevering praten Koos Tervooren en Frank Kromer met Leander Nuij, expert op het gebied van retourpreventie bij bol.com en Mark Ligteringen, eigenaar van online speelgoedwinkel Planet Happy.
BINNENKORT: In de eerste aflevering van Afhaalpunt praten Frank Kromer en Koos Tervooren over pakketjes. Of beter gezegd, het terugsturen van pakketjes. Want, dat is makkelijk voor de klant, maar niet altijd voor de verkopers. De tips en tricks komen deze aflevering van Leander Nuij en Mark Ligteringen. Leander werkt bij Bol.com en is gespecialiseerd in retourpreventie en Mark is eigenaar van online speelgoedwinkel Planet Happy.
Voice. Niet de Voice of Holland, maar gewoon 'voice', spraakbesturing. In de VS heeft een-derde een slimme speaker, in Nederland komt het wat langzamer op gang. Maar dat we over enkele jaren met onze stem bestellen, is onvermijdelijk. Als ondernemer kun je je daar maar beter goed op voorbereiden. In deze podcast hoor je van Christiaan Quak van Heineken en Vera Rensink van bol.com.
Duurzaamheid, één van de belangrijkste thema's van de afgelopen jaren, ook voor e-commerce ondernemers. Hoe bezorg je zonder teveel uitstoot een pakketje? Is de verpakking niet te groot voor het product? En hoe zit het eigenlijk met de energierekening van mijn bedrijf? In deze aflevering praten we met Rob van den Dool, van beddengoedspecialist Yumeko en Jori Ebskamp, hij is verantwoordelijk voor de duurzaamheidsstrategie bij bol.com.
Rate Podcast
Recommend This Podcast
Recommendation sent

Join Podchaser to...

  • Rate podcasts and episodes
  • Follow podcasts and creators
  • Create podcast and episode lists
  • & much more
Hosted by
TransistorAffiliate
Podcast Details
Started
Jun 4th, 2019
Latest Episode
Dec 2nd, 2019
Release Period
Weekly
No. of Episodes
5
Avg. Episode Length
18 minutes
Explicit
No

Podcast Tags

Do you host or manage this podcast?
Claim and edit this page to your liking.
Are we missing an episode or update?
Use this to check the RSS feed immediately.