AICAST Podcast Image

AICAST

Good podcast? Give it some love!
Reviews
Creators
Lists
En podcast fra fagkomiteen for AI (kunstig intelligens) i Den Norske Dataforening. I podcasten vil dere møte menneskene bak AI. Vi intervjuer utviklere, ledere, forskere og strateger, som jobber i alt fra startups, private selskaper, offentlig virksomhet til forskning og akademia. Podcasten gir dere intervjuene som gir en ny og inspirerende innsikt i arbeidet rundt kunstig intelligens. Målet er å fremme det viktige arbeidet som utføres av alle innenfor AI, ta pulsen på utvikling av nye og spennende tjenester og produkter, samt å diskutere de etiske problemstillingene og hvilke verdier som vi må innføre når vi tar AI i bruk.

Creators

We don't know anything about the creators of this podcast yet. You can add them yourself so they can be credited for this and other podcasts.

Recent Episodes

View All
Show Best Episodes
Jan Sandtrø, Teknologiadvokat - Teknologiadvokatens perspektiv på AI
Advokat Jan Sandtrø er en uavhengig advokat som bistår klienter i krysningsfeltet mellom juss og teknologi. Han har har lang erfaring og omfattende ekspertise innenfor personvern, GDPR, kontrakter for programvare og leveranser, rettigheter for teknologi, digital markedsføring mv. Jan Sandtrø har vært advokat og partner i en rekke advokatfirmaer, samt juridisk direktør i ett større teknologiselskap. For mer informasjon om erfaring og historikk, se https://www.sandtro.no
Gunnhild Svandal Presthus, Statnett - Statnett satser bredt på AI
I denne episoden før dere møte Gunnhild Svandal Presthus, en inspirerende data scientist som brenner for faget. Gunnhild forteller om hvordan hun og Statnett benytter maskinlæring for en bedre utnyttelse av strømnettet, og hvordan hun som data scientist arbeider med prosjekter.Vi diskuterer hvorfor Statnett satser på en økt og bred kompetanse for alle medarbeidere innen maskinlæring, hvorfor det er viktig med tverrfaglighet i maskinlæringsprosjekt, og hva Statnett gjør for å sikre deltakelse fra linjene som sitter på domenekompetansen.
Robindra Prabhu og Cathrine Pihl Lyngstad, NAV - Anvendt brukersentrisk AI
Hvordan skal det offentlige arbeide med kunstig intelligens? Hvor langt har NAV kommet med utforskning av AI, og hva er satt i produksjon? Hør hvordan Robindra og Cathrine i NAV arbeider for at AI skal være en viktig komponent som skal løse de tyngre og kompliserte utfordringene NAV står overfor.
Reviews

This podcast hasn't been reviewed yet. You can add a review to show others what you thought.

Mentioned In These Lists

There are no lists that include "AICAST". You can add this podcast to a new or existing list.

Similar Podcasts

  Rate Podcast

  Join Podchaser to...

  • Rate podcasts and episodes
  • Follow podcasts and creators
  • Create podcast and episode lists
  • & much more
  Podcast Details
  Started
  Jun 14th, 2019
  Latest Episode
  Nov 12th, 2019
  Release Period
  Weekly
  No. of Episodes
  14
  Avg. Episode Length
  39 minutes
  Explicit
  No

  Podcast Tags

  Do you host or manage this podcast?
  Claim and edit this page to your liking.
  Are we missing an episode or update?
  Use this to check the RSS feed immediately.