Artist Talk Podcast  Podcast Image

Artist Talk Podcast

A Music, Arts and Society podcast
Good podcast? Give it some love!
Reviews
Creators
Lists
På spillestedet Turbinen elsker vi musik! Derfor har vi lavet Artist Talk Podcast. Vi optager liveinterviews med vores optrædende gæster, du kan tage direkte fra vores lounge og med dig på farten! I vores første sæson kan du møde Peter Sommer, Kira Skov, Østkyst Hustlers og mange, mange flere.Vi elsker at dykke ned i musikken og blive klogere på de mennesker, der skriver, spiller og levendegør den på plader, streams og scener - derfor har vi lavet Artist Talk Podcast. Vi har allieret os med musikjournalisten Michael Gonzalez, der styrer snakken og gør lyttere klogere på enten musikken, mennesket bag – eller begge dele. Rigtig go' fornøjelse. Følg spillestedet Turbinen på Facebook og på vores hjemmeside, hvor du også kan holde dig opdateret på vores næste Artist Talks og podcasts.Turbinen er et spillested i Randers med omkring 70 koncertaftener på et år med danske og internationale kunstnere. Artist Talk Podcast optages på Turbinen, hvor vi forud for udvalgte koncerter præsenterer et eksklusivt liveinterview med aftenens artist.

Creators

We don't know anything about the creators of this podcast yet. You can add them yourself so they can be credited for this and other podcasts.

Recent Episodes

Per Vers laver ny musik af andres gamle 'lååårt'!
Per "Vers" Uldal fra "6510 Graaaam", som han selv siger det, har henover de sidste 12 år gravet i pladeforretninger og på musikbranchens direktionsgange for at finde og få lov til at bruge bidder fra den store danske musikskat. Det betyder også, han har måttet lytte meget "lååårt" igennem, men som han siger: "Det fedeste er at finde guld midt i en stor, fed roterende hundebæ med amatør-Dansk Top, som ingen andre har haft tålmodighed til at rode i." 12 års beat-arkæologi og sample-smedning har resulteret i, at Per og DJ ES har skabt et stykke dansk hip-hop-historie med albummet 'Knust Kunst'. Hør mere her.  Denne Artist Talk er optaget 28. marts 2019.Interview udført og tilrettelagt af Michael Gonzalez.Redigeret af: Jakob Meinert.Redaktør: Sophie Dürrfeld.Produceret af Spillestedet Turbinen, 2019.
Sko/Torp - Vi tar' den gerne 4.000 gange mere!
Søren Sko og Palle Torp har udgjort duoen Sko/Torp i mere end 30 år. Debuten 'On a Long Lonely Night' udkom i 1990, og titelnummeret er et af duoens allerstørste numre, men kan man blive træt af at spille det i 30 år? NEJ, siger Søren Sko. For den varme, der kommer fra publikum er fuldstændig fantastisk hver gang, "så jeg spiller den gerne 4.000 gange mere," siger han.Hør Søren Sko og Palle Torp fortælle om, hvordan de fandt hinanden i musikken, om at spille for håndværkere på en husbåd og om udelukkende at fokusere på egen musik.Denne Artist Talk er optaget 20. marts 2019.Interview udført og tilrettelagt af Michael Gonzalez.Redigeret af: Jakob Meinert.Redaktør: Sophie Dürrfeld.Produceret af Spillestedet Turbinen, 2019.
Sonja Hald - 'Røvere', hjerteblod, rock 'n' roll og iransk ABBA
Nogle tror, Sonja Hald er fra Norge, andre tror, hun er en dansk folksangerinde. Sandheden er, at det er fem mænd fra det midtjyske, der laver finurlig dansksproget rock med kant, politiske undertoner og et dogme om, at der aldrig må være langt fra tanke til indspilning. Hør forsanger og sangskriver Jonas Dahl og banjospiller og "bandets hjerte" Ole Holmgaard fortælle om, hvad Sonja Hald er for en størrelse, de største røverhistorier, Thylejren, og hvilke fordele og ulemper, der er ved at kalde sit band for "Sonja Hald".Denne Artist Talk er optaget 23. februar 2019.Interview udført og tilrettelagt af Michael Gonzalez.Redigeret af: Jakob Meinert.Redaktør: Sophie Dürrfeld.Produceret af Spillestedet Turbinen, 2019. 
Reviews
This podcast hasn't been reviewed yet. You can add a review to show others what you thought.

Mentioned In These Lists

There are no lists that include "Artist Talk Podcast ". You can add this podcast to a new or existing list.
Rate Podcast
Podcast Details
Started
Feb 15th, 2018
Latest Episode
Apr 1st, 2019
Release Period
Weekly
No. of Episodes
13
Avg. Episode Length
30 minutes
Explicit
No

Podcast Tags

Do you host or manage this podcast?
Claim and edit this page to your liking.
Are we missing an episode or update?
Use this to check the RSS feed immediately.