Bag Knapperne Podcast Image

Bag Knapperne

An Arts podcast
Good podcast? Give it some love!
Reviews
Creators
Lists
Bag Knapperne er en podcast om danske podcastproducenter. Hvad lytter de til? Hvor henter de inspiration fra? Og hvilke fordele og udfordringer står vi over for i den danske podcastbranche? De spørgsmål og mange andre vil vi stille vores gæster i en hyggelig samtale om den danske podcastbranche. Værterne er Maria Teglkamp og Mie Brandstrup, der selv producerer podcasts og har virksomhederne Lydbilledet og Genlyd.

Creators

We don't know anything about the creators of this podcast yet. You can add them yourself so they can be credited for this and other podcasts.

Recent Episodes

Sigurd Hartkorn Plaetner
I denne udgave af Bag Knapperne snakker vi historiefortælling med forfatter og podcaster Sigurd Hartkorn Plaetner. Sigurd har gennem podcasten Det Ekstraordinære samlet en række meget personlige fortællinger fra hele verden - og har været med til at nytænke lydbogsformatet med "Noget om Emma". Vi taler også om, hvordan det er at blive en del af Mercedes Benz' kulturlab "Prxjects". Bag Knapperne er lavet i samarbejde med Center for PodcastingMusik: SoundPerk
Christine Runøe: Københavns Radiobiograf mm.
Christine Runøe er en kvinde med mange hatte, og hun har i flere år arbejdet bag knapperne med radio og podcasting. Først i praktik hos Lea Thau i Strangers, så hos DR, senere hos Politikens Poptillæg, Københavns Radiobiograf og nu med sin nye podcastserie for Statens Museum for Kunst, "Mysterierne på Museet".Vi taler med Christine om de arbejdsmetoder, hun observerede hos Lea Thau. Om hvordan hun er blevet bedre til at producere podcasts efter sin tid hos Politikens Poptillæg. Om det intime rum hos Københavns Radiobiograf og om hvordan det er at lave podcast hos den store kulturelle institution, Statens Museum for Kunst.Jinglen er produceret af SoundPerk.Tak til Center for Podcasting for lån af studiet.
Brian Iskov: Med Dansk Tale
Der er podcastguf for barnlige sjæle i denne episode af Bag Knapperne. Her taler vi med Brian Iskov, der er den ene halvdel af Med Dansk Tale - en podcast om de danske tegnefilmsstemmer, som vi kender fra barndommen og i dag. Vi taler også med Brian om det store arbejde med at crowdfunde Med Dansk Tale, de mange timers arbejde med at jagte gamle glemte dubs og om at samle en perlerække af store danske skuespillere til arrangementer i Cinemateket. Og så kan du høre om, hvordan den originale danske udgave af Snehvide fra 1938 næsten blev ødelagt af et øksehug!Jinglen er produceret af SoundPerk.Tak til Center for Podcasting for lån af studiet.
Reviews
This podcast hasn't been reviewed yet. You can add a review to show others what you thought.

Mentioned In These Lists

There are no lists that include "Bag Knapperne". You can add this podcast to a new or existing list.
Rate Podcast
Podcast Details
Started
Oct 12th, 2018
Latest Episode
Apr 2nd, 2019
Release Period
Weekly
No. of Episodes
11
Avg. Episode Length
38 minutes
Explicit
No
Followers

Podcast Tags

Do you host or manage this podcast?
Claim and edit this page to your liking.
Are we missing an episode or update?
Use this to check the RSS feed immediately.