Episode from the podcastBusinessPorn

Vásárlók elemzése - Ahonnan a pénzed származik

Released Tuesday, 26th January 2021
Good episode? Give it some love!
Kezdd el csinálni az üzleti tervedet! Az új dumasorozatunk második részében a bizniszed vásárlóit (keresletét) szedjük szét.  Sokfélék, sokan vannak, vagy egyediek és kevesen vannak: tök mindegy, de meg kell ismerned őket. 
Egyszerű kérdésekre kell megkeresned a minden bizonnyal bonyolult választ. Melós ez is, de fegyelemmel és szisztematikusan elkerülhetjük a vakon repülést. Faék egyszerű módszerek és javaslatok, ahogy azt megszokhattátok: NOBULLSHIT. 
Olvasnivaló: 
Marketingmenedzsment Philip Kotler és Kevin Lane Keller
Üzletimodell -építés: Osterwalder és Pigneur

Ha pedig ezek Téged nem érdekelnek, akkor gyere fröcsögni a kommentszekcióba: bírjuk és nagyobb trollok leszünk, mint Te:). 
Megkérdezzük és megválaszoljuk a pénzről és üzletről azt, amit Te nem mersz. Itt mindenhova benézünk, mindent levetkőztetünk, itt nincs kitakarás.Nem vagyunk nagyokosok és megmondóemberek, hanem csak reklámozzuk az amúgy megvásárolható sikeres szolgáltatásunkat: üzletet tervezünk.Nem a klikkszámra, és a lájkra megyünk, hanem az igényes tartalomra, de lehet hirdetni is, ha akarsz:).A businessporn.hu oldalon tudsz minket pénzért megvenni.Több, mint tíz éve üzleti tervezéssel foglalkozunk párhuzamosan sok szálon: saját cégeinkben, mások cégeiben, piacvezeteő hazai cégben vezetőként, multivállalkozóként, oktattuk milliárdos feleségnek és MBA-t végzett újrakezdőnek, publikáltuk menő szakmai folyóiratban, kerestünk vele elég sok pénzt már. Tehát objektíven nézve értünk hozzá, igen. 

www.businessporn.hu
https://www.facebook.com/businessporncrudus
https://www.linkedin.com/in/j%C3%A1nos-weiner-92a8…
https://www.linkedin.com/in/m%C3%A1rton-horv%C3%A1…