Episode from the podcastDataSnak

DataSnak ep 103 - C hvaffornoget?

Released Monday, 26th October 2020
Good episode? Give it some love!
DataSnak handler igen om at programmere - og denne gang om sproget C# .
Vi skal snakke lidt om programmeringens historie, hvorfor det hedder C# (udtales C sharp), om det er svært at lære at programmere og hvorvidt vi egentlig bare mangler tålmodighed til at lære et håndværk.
Til at svare på alle de spørgsmål har Adam og Jeppe besøg af Michell Cronberg, forfatter til bogen “Bogen om C#” og konsulent, underviser og programmør.
Og så er Anders taget på ferie … men mon ikke der er en hilsen fra ham til sidst?
Links Michells blog
Bogen om C#
Om C#
TIps: Jeppe: “Sneakers” på Netflix
Adam: “The Haunting of Bly Manor” på Netflix
Michell: Autohotkey, Microbit og App Inventor
PRAKTISK DataSnak har fokus på it-faglige og it-politiske emner, og nørder igennem med alt fra automatisering over sikkerhed til uddannelse i den digitale verden.
Podcasten behandler også SAMDATA\HKs relevante aktiviteter såsom kurser, faglige initiativer, kommunikation og værktøjer og tilbud, som man kan få, når man er it-medlem i HK.
Formål er at gøre lytterne klogere på hvad der sker i deres arbejdsliv her og nu og i fremtiden, og gå i dybden med problemstillinger fra it-professionelles hverdag.
Tovholderen på podcasten er it-faglig konsulent Jeppe Engell. De øvrige to værter er Adam Bindslev og Anders Høeg Nissen. DataSnak udkommer hver mandag.
Tak fordi du lytter med! Får du lyst til at komme med ris og ros, kan du sende en e-mail til jeppe.engell@hk.dk - og hvis du har tekniske spørgsmål eller kommentarer kan de sendes til anders@podlab.dk

Episode Reviews

This episode hasn't been reviewed yet. You can add a review to show others what you thought.

This podcast, its content, and its artwork are not owned by, affiliated with, or endorsed by Podchaser.