Echt Gebeurd

An Arts, Performing Arts and Society podcast
 4 people rated this podcast

Best Episodes of Echt Gebeurd

Mark All
Search Episodes...
Osama Bin Laden was waarschijnlijk net zo boos als zij, schrijft Ilvy Njiokiktjien als puber in haar dagboek.
Op het discofeest van Michiel slowt Ronnie voor het eerst met een meisje. En Vincent maar een gebaar maken van het gaat prima.Ad:Deze aflevering van Echt Gebeurd wordt mede mogelijk gemaakt door het Berlijnse online audiobedrijf Teufel. Teufel heeft voor luisteraars van Echt Gebeurd nu ook een speciale actie. Bij een minimale besteding van €179,99, krijg je namelijk de Teufel Pro Move in-ears cadeau. Ter waarde van wel €129,99. Gebruik de code "teufel-pro-pod" en check de link: http://po.st/earAr8
Pépé Smit bracht als puber veel tijd door op het kasteel van een excentrieke Betuwse baron. Want daar was een Lipizzaner van de Spaanse Rijschool in Wenen.Ad:Deze aflevering van Echt Gebeurd wordt mede mogelijk gemaakt door het Berlijnse online audiobedrijf Teufel. Teufel heeft voor luisteraars van Echt Gebeurd nu ook een speciale actie. Bij een minimale besteding van €179,99, krijg je namelijk de Teufel Pro Move in-ears cadeau. Ter waarde van wel €129,99. Gebruik de code "teufel-pro-pod" en check de link: http://po.st/earAr8
Hils Robbé heeft vaak geluk gehad in haar leven. Met woonruimtes in Amsterdam bijvoorbeeld en met dingen met elektriciteit.
Net als Abel Tasman wil Joke van den Kerkhof naar Nieuw-Zeeland. Maar dan wel met de auto, een droombus die ze Tobias doopt.
Yunus Aktas begrijpt niet waarom zijn broer hele dagen World of Warcraft speelt. Tot hij zijn eigen computer krijgt - en zijn eigen guild.
Kijk ze lopen, die toeristen met hun wandelschoenen en afritsbroeken. Daan Juijn en zijn vader weten dat je de Mulhacén ook gewoon in t-shirt en zwembroek en op allstars kunt beklimmen.
Zelfs op haar achttiende en in Amerika merkte Paulien Cornelisse hoe leuk taal kan zijn. En hoe verwarrend.
Als verkoopster in de Bijenkorf leert Aaf Brandt Corstius de mensen kennen. Inclusief zichzelf.
Het is 1980. Henk Euving wordt politieman. Dan wordt de nieuwe koningin ingehuldigd.
Dagboek Anne Budgen by Echt Gebeurd
Isabelle leest voor uit haar puberdagboeken.
Driss Aarabi gaat met zijn goudkleurige Opel Kadett naar de bruiloft van zijn oom. Wanneer de bruiloft afgelopen is, wil hij zo snel mogelijk naar huis. Maar de weg is donker en het is laat.
Wanneer Erik Punt in de pubertijd komt, is hij maar in één ding geïnteresseerd: borsten. Hij zoekt én vindt.
Nina de la Croix leest voor uit haar puberdagboeken
Osama woont in Aleppo. Wanneer de oorlog uitbreekt, moet hij huis en haard verlaten. Meer verhalen op: www.echtgebeurd.net.
Elma Drayer is de enige blonde in haar donkerharige familie. Op een dag krijgt ze te horen dat ze een broertje of zusje krijgt. Elma is blij, want misschien heeft het nieuwe kindje ook blonde haren.
De jonge Johan Petit is op zoek naar zichzelf. Hij hoort een lied van Freek de Jonge. Meer podcasts zijn te horen op www.echtgebeurd.net. Via itunes kun je je abonneren.
Floor van der Wal vertelde bij 'Echt Gebeurd' een verhaal over haar leven op de middelbare school, wat niet altijd gemakkelijk door haar haar ervaren werd. 1 specifiek persoon speelde daar een grote rol in.
Tijs Goldschmidt vertelt over een groot talent dat hij heeft voor het doen van zaken. Hoe dit in het ene en andere leven een terugkerend thema voor hem is hoort u in deze podcast.
Sjoerd Hamburger roeit. Wanneer hij voor een race in Zambia zit, drukt de organisator van de race hem op het hart: kijk uit voor wilde dieren en ga nooit in je eentje het terrein af. De volgende dag vertrekt Sjoerd alleen in een taxi naar de woestijn.
Micha Wertheim wordt opgebeld. Hij moet naar het ziekenhuis.
Jan Hoek leest voor uit zijn puberdagboek. Meer verhalen en puberdagboeken: www.echtgebeurd.net
Sander Nieuwenhuijsen studeert biologie. Om af te studeren loopt hij mee met een onderzoek naar de links- en rechtshandigheid van duiven.
Noah Schielen heeft een wedstrijd met een vriendin. Wie als eerst met een jongen zoent, krijgt één euro.
Rate Podcast
Get episode alerts
Subscribe to receive notifications by email whenever this podcast releases new episodes.

Subscribe to receive notifications by email whenever this podcast releases new episodes.

Recommend This Podcast

Recommendation sent

Followers

9

Join Podchaser to...

  • Rate podcasts and episodes
  • Follow podcasts and creators
  • Create podcast and episode lists
  • & much more

Podcast Details

Started
Feb 28th, 2013
Latest Episode
Jul 30th, 2020
Release Period
Weekly
No. of Episodes
284
Avg. Episode Length
13 minutes
Explicit
No

Podcast Tags

Do you host or manage this podcast?
Claim and edit this page to your liking.
Are we missing an episode or update?
Use this to check the RSS feed immediately.