Podchaser Logo
Episode from the podcastEeuw van de Amateur

De Deventer Mediazaak - met Annegriet Wietsma

Released Friday, 28th May 2021
Good episode? Give it some love!
De Deventer Mediazaak is dé hitpodcast van dit moment. Annegriet Wietsma maakte 'm en ze is te gast om er over te praten. Een gesprek over media, journalistiek en de reacties op de podcast. Het blijkt dat wanneer je haar podcast googlet, je foto's van Maurice de Hond krijgt. Wil ze Miss Marple, princes Irene, Jason Bourne of Frenk van der Linden zijn? Heeft Jezus cocaïne gebruikt? Komt er een fotomoment van koningin Geeske de Eerste? Wat hebben het songfestival en een geitenboerderij met elkaar te maken? Wat weet Annegriet nog meer? Laat een lijk achter!

Vind je deze aflevering leuk? Deel 'm dan met vrienden, familie en collega’s! Zet eens wat op je insta of op twitter over De Eeuw, want dat helpt ons echt. Wil je ons nog verder helpen? Voor € 2,50 ben je Vriend van de Show en krijg je leuke extra audio, in je eigen podcaststream. Ga meteen even naar vriendvandeshow.nl/eeuw. Bedankt!

Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.