F1 Alternatief

Claimed
A News podcast featuring
 1 person rated this podcast

Episodes of F1 Alternatief

Mark All
Search Episodes...
Je wordt bijgepraat over Ricciardo's ronde op de Nordschleife, Helmut Marko zijn wijze raad aan Vettel, Helmut Marko zijn mening over Mick Schumacher, de geruchten over Hulkenberg en de gewaagde uitspraak van Toto Wolff. Maar natuurlijk ook de vraag van de luisteraar en de social media update. Verder kun je vanaf deze week jezelf opgeven om in de uitzending te komen. Snel luisteren dus!!!
Je wordt bijgepraat over de grand prix van de Eiffel, de huidige WK stand van de coureurs, de visie van Abiteboul over het huidige motorreglement, of het nieuwe reglement vervroegd ingevoerd moet worden en de toekomst plannen van het mercedes team. Maar natuurlijk ook de vraag van de luisteraar en de allom geprezen social media update. Luister snel! 
Je wordt bijgepraat over het plotselinge besluit van Honda om te stoppen, de mogelijke vervolg stappen van Red Bull Racing, wat Max Verstappen zou kunnen doen met deze situatie, hoe Red Bull nu eigenlijk in elkaar zit, wat ze er ongeveer verdienen en er is nog een vraag van de luisteraar. Kortom gewoon snel weer luisteren dus! 
Je wordt bijgepraat over de Grand Prix van Sotchi, het verlies in vertrouwen van Perez in Racing Point, de toekomstige talenten van Ferrari en hun mogelijke posities, het nieuwe oude plan van Christian Horner, Magnussen en Grosjean die aan het solliciteren zijn, de vraag van de luisteraar en natuurlijk de social media update. Kortom snel luisteren!
Je wordt bijgepraat over de psychotherapie van Horner aan Max, wat Ricciardo nou echt vond van Max, wie een iets wat. beschonken Eddie Jordan graag zou zien strijden, Hamilton en zijn records, Hamilton en zijn eigen raceteam, wat geld Stroll allemaal wel niet brengt, welke Ferrari teambaas bij de maffia kan, hoe de teams aan het hamsteren zijn en natuurlijk de vraag van de luisteren en de social media update. Oftewel een bommetje volle aflevering, dus snel luisteren!
Je wordt bijgepraat over de Grand Prix van Toscane, de mogelijke overname van Mercedes Petronas F1, de nieuwe rol van Toto Wolff, de toekomstige baan van Vettel, wat er speelt bij Red Bull en natuurlijk de vraag van de luisteraar. Blijf op de hoogte en luister snel! 
Je wordt bijgepraat over de grand prix van Spa Francorchamps, de strijd van Ferrari tegen valsspelen, de terugkomst van een nieuw circuit, Vettel zijn zakelijk inzicht, Renault zijn nieuwe inzichten, de diploma uitreiking van Zandvoort, de terugkomst van Hulkenberg en natuurlijk de social media update en de vraag van de luisteraar. Blijf op de hoogte en luister snel!
Je wordt bijgepraat over de nieuwe concorde agreement tussen de teams en de organisatie, de nieuwe eigenaar van Williams, het uitstellen van de ban op de party mode, de kansen van Gasly, Ricciardo's mening over Mercedes en natuurlijk de social media update en de vraag van de luisteraar. Kortom, luisteren dus!
Je wordt bijgepraat over de grand prix van Barcelona, de prestaties van Max Verstappen, de huidige WK stand, de spin van Charles LeClerc, het afschaffen van de Party Mode, Wat Max hier van vindt, Toto die zijn positie overweegt bij Mercedes, Vettel die blijft teleurstellen en uiteraard de social media update met de vraag van de luisteraar. Blijf op de hoogte en luister snel! 
Je wordt bij gepraat over de tweede grand prix op Silverstone, de overwinning van Max, de huidige WK-stand, de problemen van Pirelli, perikelen rondom Racing Point en het tweedaagse raceweekend van Imola. Maar natuurlijk ook de vraag van de luisteraar de social media update. Zorg dus dat je hem snel luistert! 
Je wordt bijgepraat over de grand prix van Silverstone in Groot-Brittannië, het huidige WK klassement, nieuwe ontwikkelingen in het kamp van Albon,  DAT Red Bull beweerd het probleem gevonden te hebben, Hulkenberg terug in de Formule 1 is en natuurlijk de vraag van de luisteraar. Luister snel! 
Je wordt bijgepraat over, de herstructurering van Ferrari, de Nurburgring als grand prix van Duitsland, de ontwikkelingen van het coronavirus in Spanje, de open sollicitatie van Vettel, maar natuurlijk ook weer de wekelijkse social media update met Erwin en de vraag van de luisteraar met Jelle. Luister snel! 
Je wordt bijgepraat over de Formule 1 race van de grand prix van Hongarije op de Hongaroring, de prestaties van Max Verstappen, het huidige WK klassement, het laatste nieuws van social media en natuurlijk de vraag van de luisteraar! Dit alles wordt natuurlijk vergezeld door genoeg gelach en discussies. Luister snel! 
Je wordt bijgepraat over de tweede race in Oostenrijk en de prestaties van Max, de huidige stand in het WK, wie de meeste strafpunten heeft, het DAS systeem van Red Bull, de terugkeer van Alonso bij Renault, Vettel terug naar Red Bull en natuurlijk de vraag van de luisteraar en de social media update. Daarnaast zitten er twee nieuwe jingles verstopt in de show. Luister snel!
Je wordt bijgepraat over de race van de Grand Prix van Oostenrijk. Met pittige discussies en een aangebrande Jelle. We bespreken de race-incidenten en kantelpunten die tot de uitslag geleid hebben. Verder wordt je bij gepraat over een van de oudste vaders op deze wereld, de salaris onderhandelingen van Hamilton en wordt je op het nippertje nog op de hoogte gebracht van het laatste social media nieuws en de vraag van de luisteraar. 
Je wordt bijgepraat over de filmdag van Red Bull Racing, de status van de auto van de rooie stieren, de nieuwe uitspraken van Helmut Marko, de nieuwe livery van Williams en of McLaren nu ein-de-lijk failliet gaat. Daarnaast natuurlijk weer genoeg te lachen en een update over de social media. 
Je wordt bijgepraat over de afsluiting van het Formule E seizoen, Helmut Marko zijn test plannen, de mening van Abiteboul en de mening van Guido van der Garde. Natuurlijk neemt Erwin ons weer mee in de social media en wordt weer genoeg gelachen en gediscussieerd. 
Je wordt bijgepraat over de voorbereidingen op de aankomende grand prix van verschillende F1 coureurs, de veranderingen op bestaande FIA procedures door Corona, het laatste nieuws op het gebied van gecancelde en aangekondigde GP's, en een opmerkelijke carrière switch. 
Je wordt bijgepraat over de stemronde van een nieuw kwalificatiesysteem, de positie van Sainz binnen Ferrari, of 8 races een volwaardige wereldkampioen maakt, het contract van Lewis Hamilton, de ontwikkelingen op de circuits van Sochi en Spa Francorchamps, Wat Toto Wolff vindt van alle geruchten over hemzelf en wat hij mogelijk van plan is bij het team van Williams. Kortom alles wat jij weten moet, gewoon luisteren dus! 
Je wordt bijgepraat over de grand prix van Oostenrijk en Nederland, de ontslagen bij Renault en McLaren, de voorlopige Formule 1 kalender, de plannen van Toto Wolff en Lawrence Stroll en de laatste social media fratsen van onze formule 1 helden. 
Twijfel je nog of F1 Alternatief wat voor jou is? Luister dan snel deze trailer en laat je overtuigen! In elke aflevering word je bijgepraat over het laatste nieuws en gaan we naar de kern van het onderwerp. Maar er is ook meer dan genoeg tijd om te lachen. 
Je wordt bijgepraat over de het nieuwe akkoord over het budget plafond waarover een akkoord is bereikt tussen de teams en de FIA, de financiële situatie binnen McLaren, hoe de medische commissie aankijkt tegen Corona en de aankomende GP van Oostenrijk en wat de geruchten zijn over Bottas en Renault.  
Je wordt bijgepraat over het vertrek van Vettel bij Ferrari, de bevestiging van Sainz bij Ferrari, het vertrek van Sainz bij McLaren, de aankomst van Ricciardo bij McLaren, en de afzwaai van Ricciardo bij Renault. En nog veel meer!
Je wordt bijgepraat over de plichtsverzuim van Olav Mol en Jack Plooij, Hoe Hamilton tegen een race zonder publiek aan kijkt, de nieuwe ontwikkelingen in de contract onderhandelingen van Vettel, wat roest kan doen met coureurs en een mogelijk comeback van een oude bekende. 
Je wordt bijgepraat over de organisatie van de grand prix van Hongarije, wat de mogelijkheden nu wel of niet zijn op Zandvoort, hoe Verstappen het doet in de sim competitie en wat de gevolgen kunnen zijn voor de Formule 1 grid volgend jaar. 
Rate Podcast

Share This Podcast

Recommendation sent

Join Podchaser to...

  • Rate podcasts and episodes
  • Follow podcasts and creators
  • Create podcast and episode lists
  • & much more

Podcast Details

Created by
Harold, Jarno, Jelle, Joran, Ludo, Michiel, Erwin en Myscha
Podcast Status
Active
Started
Feb 29th, 2020
Latest Episode
Oct 19th, 2020
Release Period
Weekly
Episodes
36
Avg. Episode Length
41 minutes
Explicit
Yes
Order
Episodic

Podcast Tags

Do you host or manage this podcast?
Claim and edit this page to your liking.
Are we missing an episode or update?
Use this to check the RSS feed immediately.