Fantasyrådet

A weekly Sports podcast
Good podcast? Give it some love!

Best Episodes of Fantasyrådet

Mark All
Search Episodes...
Vi står midt i fixtureswingen! LFC ser bedre ut og Pep lover mer roluette. Hvem skal på, hvem skal ut? Vi ser også på must på wildcard, og plukker ut de vestene valgene for kommende runde! Ukens annonsør: Les mer om Philips OneBlade på philips.no/oneblade
Bak oss ligger en slagmark uten like, foran oss ligger solskinn og muligheter. Jonas Bergh-Johnsen planlegger med oss. Ukens annonsør: Les mer om Philips OneBlade på philips.no/oneblade
Bak oss ligger en slagmark uten like, foran oss ligger solskinn og muligheter. Jonas Bergh-Johnsen planlegger med oss. Ukens annonsør: Les mer om Philips OneBlade på philips.no/oneblade
Martin forteller om sin nye jobb samt en heltehistorie. Vi snakker mye GW29 og Free Hit samt prioriteringer til og etter runden.
GW28 kommer mellom doubles & blank, en noe bortglemt og nedprioritert runde. Mange lag har fine kamper, glem de ikke! Vi ser på blankrunden, snakker chips og prioriteringer. Vi snakker også om lagene som har og får et fint program i etterkant av blanken! Mye snadder.
En tredje dobbeltrunde står for tur, den perfekte hattrick, evt den perfekte stormen. Vi snakker naturligvis mye om den og City, men snakker også om hvordan vi ønsker å løse GW29, utfordringene på midten og gjør en oppklaring over fremtidige "spesialrunder". Lykke til!
MYE å snakke om på vei inn i historiens største dobbeltrunde! Chips, top dogs, prioriteringer, minuspoeng, spisslandskap og kapteinsutfordringer! Alt dette + mye mer ble drøftet.
Vi går inn i en fase av sesongen hvor flere hengekamper skal spilles. Vi forsøker å rydde i sysakene for å få orden på sakene.
Simen tok med seg patreons Håkon Haga og Anders Holstad for en kjapp prat før runden. Dette er et innblikk i hva som er patreoncontent for de som vurderer å bli en patron, men også en hyllest til gjestene som vi følte fortjente å bli hørt av flere. Gutta ligger begge topp 10k og har veldig god rekke med sesongrangeringer bak seg.
Hva nå? Skadestua fyller seg opp! Hva gjør man? Vi tar også en grundig gjennomgang av lagene med dobbeltrunde!
Torsdag ble ny kampdatoer satt for lag som tidligere har fått kamper utsatt grunnet COVID. Hvordan angriper vi situasjon med tre dobbeltrunder på rad? Og hvordan preger det aktuelle lag som United, LFC, West Ham, Brighton osv.?
Ny runde i morgen (tirsdag), vi drøfter defensive trygghet fremover, aktuelle lag og de ugjestmilde forholdene på topp. Lykke til!
Mye snadder på midtbanen, og vi forsøker å rangere de aktuelle navnene i de ulike prisklassene! I tillegg blir det drodlet litt om formen til Bamford, aktuelle spisser og et åpent kapteinsvalg.
- Ny runde tirsdag, la oss håpe den blir av det normale slaget. Vi diskuterer erstattere for Vardy og de Bruyne samt formen til Salah og Bruno sin leveranse med Pogba på banen. Hvilke spisser og hvilke midtbaner kikker vi til? Hvem har doble og når bruke chips? Lykke til!
Ny runde lørdag. Hvilken chips bør man kjøre? Hvor mange minus er det verdt? Og hva er veien videre?
Tilbake med podkast! På agendaen stod FH, WC, Arsenal og City. Faste spalter med dilemmaer og valg opp mot de to kommende annerledesrundene.
I årets siste episode drøftes LFC, Spurs, Grealish og DCL. I tillegg blir det mer snakk om chips og de krevende runde i 18 og 19. God jul og godt nyttår fra oss tre, ta vare på hverandre og nyt dagene! Måtte pilene være grønne.
Vi tok en update på siste nytt om blank og dobbeltrunde. Hvilken rute skal man velge? Vi gikk også gjennom kampene som kommer i GW14!
KORT FRIST! Vi pratet om hva som kanskje skjer i GW18&19 og hvem som kan erstatte Jota! Nye lag og nye spillere under loopen!
Vi har med oss tidligere skadeboardproff og semi-fotballproff Einar Lundefaret. Vi drøfter dilemmaet rundt premiumspillerne samt billigspillerne som kan løse floka. Hørhør!
Besøksdebutant, kjent i lokalene, men første tur i Rådet for Endre Olav Osnes! Hvem skal stables av «de største», kan man ha mer City enn KDB og hvem ser vi til i julestria? I tillegg ble vi bedre kjent med «EO». Kjelsåsprat, løpetips mm.
GW10 er her, men City er kalde, Spurs er varme og Bruno er trygg. Hvem ofrer man og hvem satser man på? Og må Jota på nå?
TILBAKE I STUDIO, med god lyd og god avstand! Hva gjør man med alle skadene? Hit? Skal Harryson ut for et labert City? Og hvem er billigspissen en skal gå for? TUNE IN!
Martin og Simen måtte ta et oppgjør, det utviklet seg til å bli en spissprat. Saiss/LFC ble en forsvarsprat. Pulisic ble en midtbaneprat. I tillegg diskuterte vi aktuelle lag. Tune in!
Gjesteløst i studio, det betyr mer snakketid til guttane! Det blir en gjennomgang av ledd for ledd. Hvem holder nullen? Hvem skal med på midtbanen? Og hvordan ser spissrekka ut? Simen tar også et oppgjør med en podkastkollega!
Rate Podcast

Share This Podcast

Recommendation sent

Followers

1

Join Podchaser to...

  • Rate podcasts and episodes
  • Follow podcasts and creators
  • Create podcast and episode lists
  • & much more

Podcast Details

Created by
Moderne Media
Podcast Status
Active
Started
Jul 6th, 2017
Latest Episode
Apr 6th, 2021
Release Period
Weekly
Episodes
212
Avg. Episode Length
About 1 hour
Explicit
Yes
Order
Episodic
Language
Norwegian

Podcast Tags

Do you host or manage this podcast?
Claim and edit this page to your liking.
Are we missing an episode or update?
Use this to check the RSS feed immediately.