Banking modern, IBAN de România și Fintech cu Daniel Turbatu

Released Wednesday, 3rd June 2020
Good episode? Give it some love!
"Mă bucur că trăim aceste vremuri. Acum 5 ani de zile, când auzeai în România de termenul de fintech îți puneai foarte multe întrebări, de tipul "Despre ce este vorba?" sau "Ce este aici?"
Companiile sunt obiectivul nostru în acest moment în România. Platforma pe care o reprezint există din 2012 în Lituania și se știe că ce înseamnă fintech a cam plecat de la țările baltice.
Concurența este mai puternică pentru piața reprezentată de produse și servicii pentru persoane fizice. Și noi activăm pe această piață, dar nu este interesul nostru primar.
Din fericire, pe piața din România, antreprenorii sunt deschiși în folosirea acestor platforme. Mai ales, că cei care sunt prezenți pe piață de câțiva ani au făcut deja educație financiară și au atras oamenii către noile soluții disponibile global."
Avem de făcut o muncă de pionierat în ceea ce privește metodele alternative de acceptare a plăților pentru magazinele online.
Ce fluxuri financiare îmi pot fi simplificate dacă folosesc o astfel de platformă?
Ce este open banking și cum ne afectează faptul că România a fost ultima țară care a adoptat legislația și regulamentele specifice? Ce se întâmplă cu serviciul de inițiere a plăților și care sunt avantajele?
De ce să alegi o platformă de fintech și de ce, în mod particular, să alegi Paysera?
La toate aceste provocări și întrebări vei primi răspuns din acest episod valoros în care am discutat cu Daniel Turbatu, Country Manager la Paysera România.
Ți-a plăcut acest material audio? Te rog, dă mai departe! Mulțumesc!
► SUBSCRIBE!
Urmărește-mă Online Aici:
Website
Facebook
YouTube
Instagram

Creators & Guests

We don't know anything about the creators of this episode yet. You can add them yourself so they can be credited for this and other podcasts.

Episode Reviews

This episode hasn't been reviewed yet. You can add a review to show others what you thought.

Rate Episode

Recommend This Episode

Recommendation sent

Join Podchaser to...

  • Rate podcasts and episodes
  • Follow podcasts and creators
  • Create podcast and episode lists
  • & much more

Episode Details

Length
45m 53s
Explicit
No

Episode Tags

Do you host or manage this podcast?
Claim and edit this page to your liking.