Podchaser Logo
Home
S02EP11 – A legnagyobbak között

S02EP11 – A legnagyobbak között

Released Tuesday, 16th February 2021
Good episode? Give it some love!
S02EP11 – A legnagyobbak között

S02EP11 – A legnagyobbak között

S02EP11 – A legnagyobbak között

S02EP11 – A legnagyobbak között

Tuesday, 16th February 2021
Good episode? Give it some love!
Rate Episode

Egy hatszoros IndyCar-bajnok, egy-egy hétszeres F1-es és ralivilágbajnok és egy nyolcszoros motoros világbajnok is pályára gördül idén az újabb koronáért – de hol helyezkednek ők a valaha volt legjobbak sorában?

A valaha volt legjobb F1-es, rali-, motor- és IndyCar-versenyzők listáján egyaránt a legszűkebb élmezőnybe tartoznak a jelenkor legjobbjai: Lewis Hamilton, Sebastien Ogier, Marc Marquez és Scott Dixon – két meghívott vendégünkkel, Balogh Tamással és Gobodics Tamással róluk beszélgettünk a Formula Podcast legújabb adásában. Hol állnak ők a valaha volt legnagyobbak örökranglistáján, meddig emelkedhetnek még és ott van-e már a mezőnyben az a versenyző, aki őket is túlszárnyalhatja? Többek között ezekre a kérdésekre kerestük a választ, emellett az olyan F1-es aktualitásokra is kitértünk, mint Alonso balesete, a szombati sprintversenyek és a Rich Energy kurta-furcsa bejelentése.

*

 A #FormulaHUPodcast az Autósport és Formula Magazin és a formula.hu Forma-1-es podcastje, amely 2020 márciusa óta heti egy vagy több adással jelentkezik, feldolgozva a legelitebb autósport-géposztály színfalak előtti és mögötti történéseit. A produkció állandó stábját Bethlen Tamás főszerkesztő, Gellérfi Gergő motorsport-szakíró és Mészáros Sándor, az egyetlen állandó F1-es akkreditációval rendelkező hazai újságíró alkotja.
 
*
 
FORMULA PODCAST
Az Autósport és Formula Magazin műsora
Hírek, vélemények, és minden, ami autósport

Készítették:
Gellérfi Gergő, az Autósport évkönyv szerkesztője
Mészáros Sándor, a Száguldás és cirkusz F1-es szezonösszefoglaló szerzője
Bethlen Tamás, a Formula.hu főszerkesztője
Hilbert Péter, technikus

Support the show

A Formula Podcast az Autósport és Formula Magazin és a Formula.hu Forma-1 témájú podcastje, amely 2020 márciusa óta heti egy vagy több adásban dolgozza fel az F1 színfalak előtti és mögötti történéseit. A produkció állandó stábját Gellérfi Gergő motorsport-szakíró és Mészáros Sándor, az egyetlen állandó Formula-1 akkreditációval rendelkező hazai újságíró alkotja. A műsorban olyan sztárvendégek szólaltak meg, mint a Formula–1 több világbajnoka, így Nelson Piquet és Jacques Villeneuve, a száguldó cirkusz több aktív versenyzője, a sportág vezetői, köztük Ross Brawn, vagy épp az AC/DC énekese, Brian Johnson. #f1 #forma1 #formula1 #motorsport #autósport

Show More

Unlock more with Podchaser Pro

  • Audience Insights
  • Contact Information
  • Demographics
  • Charts
  • Sponsor History
  • and More!
Pro Features