Goe Gezelschap Podcast Image

Goe Gezelschap

A TV, Film and Video Games podcast
Good podcast? Give it some love!
Reviews
Creators
Lists

Best Episodes of Goe Gezelschap

Mark All
Search Episodes...
'Star Wars' in de titel
Maar we zijn eigenlijk nog steeds geen Star Wars fans... Hey wat denk je van een Toy Story Cinematic Universe?
Waarom we mietjes zijn en geen horror-films aandurven
De 'Blair Witch' film is saai. Maar échte horror durven we niet aan. Ook zijn er coole Fortnite updates en wat is er nu eigenlijk te doen in Area 51?Alle trailers van films dat we in deze podcast hebben besproken kan je hier op goegezelschap.be bekijken.In deze aflevering:De hele intro, zonder adem te nemen!Welke vraag zou je stellen aan de overheid, als ze de waarheid moeten zeggen?Area 51, what's the deal?Quentin is slecht voorbereid op deze podcast. Shame!Helium-5 is afgelopen. Dead. Jammer, maar nodig. Streamen op twitch.tv/debodeWij gaan "consultant" worden want iedereen is dat tegenwoordiOnze hele trouw werd geregeld in een maand, door onszelf!Spy Fox! Gaan we een Goe Gezelschap Gaming starten?'Last Christmas' komt al uit in begin November en ziet er mega cliché uitWe hebben schrik van de 'Can You Keep a Secret' serie, maar hoop!'The Morning Show' wordt een flopApple TV+ wordt ook een flop? Boeit niCalling it: Apple TV+ komt een week na Disney+ ui'The Lion King' remake komt top tien highest-grossing film inMarvel gaat falen met Phase 4'The President' ... mehWij zijn mietjes en durven geen horror-films aan'Blair Witch' is saai.'The Woman In Black' is een goede film om mee te starten? Of 'The Quiet Place'?Fortnite Content Update: Junk Rifts! En da's awesome!Komt Quentin ooit terug naar Twitter? Misschien niet ...
Vaarwel Spider-Man en alles van D23 Expo 2019!
Sony en Spider-Man, wat is er daar allemaal misgelopen. Recent nog bewees Sony Pictures dat ze maar al te goed weten hoe een fantastische Spider-Man film te maken, kijk maar naar 'Into The Spider-Verse'. Maar... Ze hebben anderzijds ook al serieuze missers gehad met het personage. Tijd om het er eens diepgaand over te hebben, en ook eens te speculeren over hoe het verder moet met de Marvel Cinematic Universe.
Fortnite Chapter 2 is pure LOL, na een gefaald Live Event
Zo veel hype om enkel naar een zwart gat te kijken? Top. Fortnite kan dat. Maar 't nieuwe seizoen is het wachten meer dan waard!
We zijn waarschijnlijk te oud voor TikTok
Zijn we te oud voor TikTok? En wanneer gaan we sterven? There's an app for that, uiteraard. Creepy stuff!
Welk film of serie personage verdient een spin-off?
Updates over Spider-Man, God vinden in stripclubs uit Thailand, spin-offs dat wij willen zien en dieren klonen. 't Is een vreemde aflevering...
Alle 10 Harry Potter films gerangschikt!
Er zijn al tien films te zien van de Wizarding World. Sommige fantastisch, andere epische falers. Tijd om alles in een lijstje te gieten en een top 10 te bepalen!
De oorlog der streamingdiensten is er! Gaat Netflix verliezen?
Zal Netflix de streamingoorlog verliezen? Competitie begint sterk op te bouwen en Netflix zal klappen krijgen. Wat zullen ze brengen om aan de top te blijven, of krijgen we een nieuwe koning der streamingservices?
Waarom naar de bioscoop gaan een steeds ergere ervaring wordt
Facebook is toxic. Water is nat. Ook is naar de bioscoop gaan tegenwoordig niet meer de ervaring dat het ooit was. Is Netflix en thuis streamen dan toch de oplossing?
De 'Titanic' film is BORING!!
Ik ken het einde al ... Waarom zou ik die hele film nog moeten bekijken? Liever lanceren in de 'Fast & Furious' franchise. Da's pas top entertainment!
The Infinity Saga Box Set kost HOEVEEL?!
Goed nieuws: Spider-Man is terug thuis. Slechter nieuws: De prijs van de 'Infinity Saga' box set is gekend en het is ... veel. Heel veel. What did it cost? Everything, indeed.
'The Incredibles' is zonder twijfel de Beste Superhelden Film OOIT
Kan jij geloven dat het al 15 jaar geleden is dat 'The Incredibles' in de cinema te zien was? Ongeloofelijk. Wij worden oud. Ook statistieken over "volwassenen websites". Good stuff. Weird stuff...
Black Widow trailer is er! And we're HYPED!!
De nieuwe Black Widow trailer is er. Twijfelaars over de Marvel film zullen ongetwijfeld al hun onzekerheid droppen, dit ziet er verfrissend en episch uit!
Google Stadia komt er aan! Maar zijn de games overtuigend genoeg?
De 12 launch games zijn gekend voor de Google Stadia! Maar zijn deze games overtuigend genoeg? Ook: Hey alles ok met u?
Hoe zouden wij drugs smokkelen?
Gewoon een experimentje! Geen plannen. Gewoon ideetjes, losse brainstorm, luidop nadenken over dingen die we nooit zouden doen... please don't ban us. Podcasten is leuk.
Rate Podcast

Join Podchaser to...

  • Rate podcasts and episodes
  • Follow podcasts and creators
  • Create podcast and episode lists
  • & much more
Podcast Details
Started
Aug 25th, 2019
Latest Episode
Nov 28th, 2019
Release Period
Weekly
No. of Episodes
15
Avg. Episode Length
39 minutes
Explicit
No

Podcast Tags

Do you host or manage this podcast?
Claim and edit this page to your liking.
Are we missing an episode or update?
Use this to check the RSS feed immediately.