HanaPee's otroliga podcast

 1 person rated this podcast
Bloggaren och programledaren Hanna "HanaPee" Persson träffar varje vecka sin bästis Martin Huss för att hobbyfilosoferar kring LIVET på ett väldigt trivsamt sätt.

Recent Episodes

Martin har snott en trocadero (och mer! kommer det fram senare i podden), Hanna berättar öppenhjärtligt om sina problem med att hantera ilska. Det pratas om bristande impulskontroll, den moderna mannen, att RÖRA SIG SAKTA och vilka kända personer man vill ska tycka om en.
Det är Martins födelsedag och han har fått en present som är mer Martin än något annat och Hanna har nynnat på en låt i ett år när hon tvättat händerna. Michael Jakson -dokumentären, Sigge Eklunds stora reaktion, Lejonkungen och har Hanna hittat anledningen till killars bristande empati...?
Hanna vill ha en "reaction-cam" på Martin när han lyssnar på Framgångspodden. Dessutom allt om efterskalven sen förra podden! Hur regellöst Hanna säljer sina märkeskläder på instagram, tyckandet om vart "pengar går", att va sju vuxna i samma hus, ALLT om sellerijuiceriet och så funderas det på anledningen bakom varför småbarnsmammor är så jävla mästrande mot varandra.

Who's On This Podcast

We don't know anything about the creators of this podcast yet. You can add them yourself so they can be credited for this and other podcasts.

What People Are Saying

add a review
josimpilo reviewed this podcast on Nov 4th, 2018
"Humor, feminism, i-landsproblem m.m. Gött!"
 

Mentioned In These Lists

There are no lists that include "HanaPee's otroliga podcast". You can add this podcast to a new or existing list.
Rate Podcast
Podcast Details
Started
May 29th, 2012
Latest Episode
Mar 18th, 2019
Release Period
Weekly
No. of Episodes
261
Avg. Episode Length
About 1 hour

Podcast Tags

Do you host or manage this podcast?
Claim and edit this page to your liking.