Helt på Nett - sosiale medier og kommunikasjon med Kristian Thomassen Podcast Image

Helt på Nett - sosiale medier og kommunikasjon med Kristian Thomassen

A Business podcast
Good podcast? Give it some love!
Reviews
Creators
Lists
For deg som vil vite mer om markedsføring, kommunikasjon og sosiale medier. Korte episoder spilles inn i hverdagen, gjerne over en kopp kaffe, og har som mål å gjøre deg LITT klokere og mer oppdatert for hver uke.

- Motta ukentlige tips i Messenger: http://bit.ly/SoMe-tips
- Følg meg i sosiale medier: http://bit.ly/hpn-some
- Send e-post: kristian@falkmedia.no

Dersom din bedrift trenger hjelp med digital markedsføring, besøk Falk Media på https://falkmedia.no

Creators

We don't know anything about the creators of this podcast yet. You can add them yourself so they can be credited for this and other podcasts.

Recent Episodes

En kaffe med Eirik Norman Hansen - om hvordan vi konsumerer innhold i fremtiden
Eirik er en teknologi-entusiast av rang, og det var utrolig artig å besøke hans kontor i Oslo. Vi tok oss en prat, en fredag ettermiddag, og snakket om hvordan vi kommer til å konsumere innhold i fremtiden. Etterhvert som flere får smarthjem, vil også bedrifter måtte tenke annerledes når de distribuerer sitt innhold. Hør Eirik sin podcast, 30 minutter inn i fremtiden, her: https://shows.pippa.io/30-minutter-inn-i-fremtiden  For tips og tilbakemeldinger, kan du sende meg en mail på kristian@falkmedia.no eller besøke https://www.falkmedia.no/kontakt
En kaffe med Hans-Petter - riktig innhold i riktig kontekst
Jeg skulle ha et møte med Hans-Petter Nygård-Hansen, men pakket mikrofonene i tilfelle det skulle bli interessant å spille inn en episode. Og det ble det! Vi begynte å snakke om content, og hvilke fokusområder som er viktig der. I tillegg snakket vi om at kontekst spiller en vel så stor rolle. Hør vår kaffeprat i denne episoden. Hans-Petter & Co: https://hanspetter.info/hans-petter-co/ For tips og tilbakemeldinger, kan du sende meg en mail på kristian@falkmedia.no eller besøke https://www.falkmedia.no/kontakt 
En kaffe med Jøran Gamman - om å senke terskelen for å publisere innhold
Jeg møtte Jøran Gamman på Starbucks, og vi tok en prat om hvordan man kan skape innhold uten at det koster skjorta. Dette er kanskje mest interessant for gründere, som både har en stram lommebok og som kanskje er litt for kresne på hva de ønsker å publisere.  Vi merket at kafeen fylte seg greit opp etterhvert, og at kaffemaskinene lagde en del lyd. Håper likevel at dette kan gi deg noe verdi :) --- Har du tips, innspill eller tilbakemeldinger, send meg en e-post på kristian@falkmedia.no eller besøk https://falkmedia.no for å finne annen kontaktinformasjon.
Reviews
This podcast hasn't been reviewed yet. You can add a review to show others what you thought.

Mentioned In These Lists

There are no lists that include "Helt på Nett - sosiale medier og kommunikasjon med Kristian Thomassen". You can add this podcast to a new or existing list.
Rate Podcast
Followers
Podcast Details
Started
Jan 1st, 2018
Latest Episode
Sep 4th, 2019
Release Period
Weekly
No. of Episodes
71
Avg. Episode Length
10 minutes
Explicit
No

Podcast Tags

Do you host or manage this podcast?
Claim and edit this page to your liking.
Are we missing an episode or update?
Use this to check the RSS feed immediately.