Podchaser Logo
Episode from the podcastIFO NEWS PODCAST

IFO NEWS EP 11 – BÀN LUẬN VỀ QUY CHẾ TUYỂN SINH ĐẠI HỌC 2020 VÀ TỐT NGHIỆP THPT QUỐC GIA

Released Tuesday, 26th May 2020
Good episode? Give it some love!
Given the prolonged and massive closure of schools across the country, the Ministry of Education and Training (MoT) has approved the continuation of the national high school examination in order to enable students to graduate as usual. However, these exams will not be used to determine the student’s eligibility for enrollment in universities, but rather will be one of a variety of factors assessed by the universities as they make autonomous decisions as to who to enroll. This episode will dedicate entirely to discuss this new adjustment.

Waves là một nền tảng âm thanh trực tuyến, chuyên cung cấp những audiobook và podcast dành riêng cho người Việt. Các bạn có thể nghe được tất cả các podcast nổi tiếng tại Việt Nam trên Waves. Hơn thế, bạn cũng có thể xây dựng chương trình podcast riêng cho mình. Nếu như bạn là một YouTuber và không muốn tên tuổi của mình chỉ xuất hiện trên YouTube mà còn có một kênh podcast của riêng mình, các bạn có thể gửi thư đến [email protected] để được hỗ trợ nhé.

Waves nền tảng nghe podcast và audio trực tuyến số #1 Việt Nam với hàng triệu chương trình và nội dung âm thanh đa dạng dành riêng cho người Việt.

Email ► [email protected]

Website ► https://waves8.com

iOS ► https://apps.apple.com/vn/app/waves-podcast-and-mu…

Android ► https://play.google.com/store/apps/details?id=com.…

FB Cộng đồng Podcaster Vietnam ► www.facebook.com/groups/2418313261793050


The post IFO NEWS EP 11 – BÀN LUẬN VỀ QUY CHẾ TUYỂN SINH ĐẠ… appeared first on Waves.
Rate Episode

From The Podcast

IFO NEWS PODCAST

Do you host or manage this podcast?
Claim and edit this page to your liking.