Podchaser Logo
Home
Kampsport fra Afrika

Kampsport fra Afrika

Released Monday, 15th August 2022
Good episode? Give it some love!
Kampsport fra Afrika

Kampsport fra Afrika

Kampsport fra Afrika

Kampsport fra Afrika

Monday, 15th August 2022
Good episode? Give it some love!
Rate Episode

Det er  utallige kampformer fra Afrika, og mange av disse har fått en viktig plass i kulturuttrykket, kan man si, i flere samfunn. Noen av kampformene praktiseres som idrett, mens andre har blitt stilisert og fungerer mest som oppvisningsøvelser når man feirer noe eller skal markere en viktig anledning. Jeg har valgt ut tre kampformer som jeg tenkte jeg å si litt mer om.

Din mening teller!

Har du kommentarer til det du har hørt, har du lyst til å være med i en episode eller bidra på andre måter? Legg inn en kommentar eller lydmelding på JudoMania Podcast.

Legg gjerne inn en vurdering eller noen stjerner på Apple Podcasts eller Spotify også! Det hadde jeg satt stor pris på.

Ta gjerne kontakt med om du har tips, kommentarer, innspill, ros eller kritikk. Bruk kontaktskjemaet på nettsidene eller skriv en e-post til [email protected]. Jeg anbefaler også å abonnere på nyhetsbrevet. Da går du ikke glipp av noe!

Følg JudoMania her:


Support the show

P.S.

Har du kommentarer til det du har hørt? Legg igjen en beskjed på JudoMania Podcast. Du kan også bruke kontaktskjemaet på nettsidene eller skrive en e-post til [email protected]. Alle får svar!

Jeg anbefaler deg også å abonnere på nyhetsbrevet! Det kommer en gang i måneden.

Støtt gjerne opp om podcasten ved å klikke på denne linken. Her kan du velge å støtte meg med en fast sum hver måned (for eksempel tilsvarende en kaffekopp). Det er enkelt å melde seg av, hvis du skulle ombestemme deg.

Arne ツ

Show More

Unlock more with Podchaser Pro

  • Audience Insights
  • Contact Information
  • Demographics
  • Charts
  • Sponsor History
  • and More!
Pro Features