Podchaser Logo
Home
Samsung Galaxy Note 10 Sızıntılar

Samsung Galaxy Note 10 Sızıntılar

Released Sunday, 23rd June 2019
Good episode? Give it some love!
Samsung Galaxy Note 10 Sızıntılar

Samsung Galaxy Note 10 Sızıntılar

Samsung Galaxy Note 10 Sızıntılar

Samsung Galaxy Note 10 Sızıntılar

Sunday, 23rd June 2019
Good episode? Give it some love!
Rate Episode

Merhaba dostlar, ben Kahraman Uğurlu. Teknoloji ve Gündeme dair aldığım notları sizlerle paylaştığım yayınıma hoşgeldiniz.Yayına başında bana ulaşmak isterseniz, KahramanUgurlu kullanıcı adım ile Twitter, İnstagram ve YouTube olmak üzere tüm sosyal medya mecralarından ulaşabilirsiniz. Bu yayında sizlere Samsung’un merakla beklenen yeni amiral gemisi Galaxy Note 10 Ailesi hakkında çıkan haberlerden bahsedeceğim.Yayının tam metnini blog sayfamdan bulabilir isterseniz okuyabilirsiniz.🌎Blog: http://www.kahramanugurlu.comBu yayınlarımda neler bulacaksınız; Öncelikle Teknoloji gündemine dair güncel konular, Cihazların tüm incelemelerini inceleyerek sizlere kayda değer özelliklerini ve bu cihazlara ait ipuçlarını, Beraber öğrenelim adı altında araştırıp öğrendiklerimi, Tavsiyeler bölümünde ; Film, kitap, uygulama ve link tavsiyelerimi bulabileceksiniz. Ayrıca zaman zaman konuklarım da olacak, eğlenceli sohbetler edeceğiz. Bu yayınlarıma, başta Spotify, iTunes ve Google Podcasts olmak üzere podcast yayını yapan mecralardan ulaşabilirsiniz.

Bu arada sizlerden ufak bir ricam var. Sizlere faydalı olması için hazırladığım bu yayınlara dair görüşlenizi lütfen bana bildirin.

Her türlü soru ve önerileriniz için sosyal medya hesaplarımdan bana ulaşabilirsiniz.

Şimdiden teşekkür ediyorum. Sonraki yayınlarda buluşmak üzere…

🎧Spotify; https://open.spotify.com/show/1dioz0f9XInb0GgIyJjsAK🎵iTunes; https://podcasts.apple.com/us/podcast/kahraman-ugurlu/id573023257🔊Google; https://podcasts.google.com/?feed=aHR0cHM6Ly9hbmNob3IuZm0vcy81YmE2ZGRjL3BvZGNhc3QvcnNz🚀Sosyal medyadan takip etmek isterseniz:

🌎Blog: http://www.kahramanugurlu.com🎥YouTube: https://www.youtube.com/kahramanugurlu/🐦Twitter: https://twitter.com/KahramanUgurlu📸Instagram: https://www.instagram.com/kahramanugurlu📘Facebook: https://www.facebook.com/KahramanUgurluCom👻Snapchat: https://www.snapchat.com/add/kahramanugurlu#KahramanUgurlu #TechGundem

Show More
Rate

Join Podchaser to...

  • Rate podcasts and episodes
  • Follow podcasts and creators
  • Create podcast and episode lists
  • & much more

Episode Tags

Do you host or manage this podcast?
Claim and edit this page to your liking.
,

Unlock more with Podchaser Pro

  • Audience Insights
  • Contact Information
  • Demographics
  • Charts
  • Sponsor History
  • and More!
Pro Features