Podchaser Logo
Episode from the podcastKjokkenutstyr - Podcast

#11 – Biffbestikk – Stemmeversjon

Released Tuesday, 1st June 2021
Good episode? Give it some love!
Søndag betyr biffmiddag, eller i det minste en god ovnsbakt stek. Skal dette nytes på en god måte hjelper det med et godt biffbestikk.
I denne podcasten finner du en tekst til stemmeversjon av vår guide til biffbestikk. Her har vi plukket ut et bredt utvalg av bestikk designet for kjøttmåltidet.
I oversikten finner du biffbestikk og biffkniver fra merkevarer som Gense, Global og WMF. I oversikten finner du også alternative og spennende variasjoner fra Laguiole Jean Dubost og Morakniv.
Bestikket kommer i utgaver med håndtak i tre eller POM-plast, samt i utgaver i rustfritt stål. 
Et godt biffbestikk skal sørge for at kjøttet ligger stabilt, samtidig som man får skåret opp maten uten å måtte dra kjøttet frem og tilbake. 
Intro: Når man skal nyte et godt kjøttmåltid, er det viktig å ha riktig verktøy. Et godt biffbestikk gir deg skarpe kniver, samtidig som tilhørende gafler er designet for å holde kjøttet stabilt.
Under har vi sett på spennende bestikk og kniver fra flere ulike produsenter og leverandører. Her vil du finne biffbestikk med håndtak i tre, POM-plast og rustfritt stål. Flere av bestikksettene kommer i praktiske esker som fungerer til oppbevaring, eller som gaveeske.

Der du hører på podcast:
Du finner denne podcasten også på Blubrry, Libsyn, Buzzsprout, iHeart, Player.fm, Breaker, Podchaser, Audible, Radiocut, Listennotes, Apple, Pca.st, Amazon og Google Podcast!
Rate Episode
Do you host or manage this podcast?
Claim and edit this page to your liking.