Podchaser Logo
Episode from the podcastKjokkenutstyr - Podcast

#5 – Kaffekanne – Stemmeversjon

Released Monday, 17th May 2021
Good episode? Give it some love!
Kaffe er en sentral drikk i Norge, og nytes både til frokost, lunsj og til ettermiddagskaffe. Med en kaffekanne har du mulighet til å sørge for at kaffen holder seg varm lenger, slik at du kan trakte på morgenen og ha kaffe utover dagen.
I denne podkasten vil du finne en stemmeversjon av vår gjennomgang av ulike kaffekanner, eller termokanner. Her ser vi på kanner fra kjente leverandører som Rosendahl Grand Cru, Eva Solo, Stelton, Tiger, Alfi og andre.
Hvilken kaffekanne man velger kommer an på hvilke behov man har. For mange kan lang bevaring av temperatur være en viktig faktor. Her kommer kannene fra Rosendahl Grand Cru ut godt i DinSide sin test av termokanner.
Ønsker man en kaffekanne basert på design, kommer Rosendahl Grand Cru også godt ut, men her finnes det også andre alternativer. Valg av kanne basert på design er ofte individuelt, men du vil her finne kanner fra Kähler sin Hammershøi serie og WMF Impulse. De andre kannene er også både fine og praktiske.
Intro: En god kaffekanne, eller termokanne, vil hjelpe deg å lettere servere kaffe både til deg selv og dine gjester. Da er det viktig at kaffekannen har et egnet design, har god nok plass, er lett å helle av, og at kannen ikke drypper.
I denne oversikten har vi hovedsakelig sett på termokanner. En termokanne skal sørge for at kaffen i kannen holder seg varm en lengre periode, slik at du slipper å ha kaffekjelen stående på trakteren. Vi kommer til å benytte uttrykkene kaffekanne og termokanne om hverandre.

Der du hører på podcast:
Du finner denne podcasten også på Blubrry, Libsyn, Buzzsprout, Player.fm, Breaker, Podchaser, Audible, Radiocut, Listennotes, Apple, Pca.st, Amazon og Google Podcast!
Rate Episode
Do you host or manage this podcast?
Claim and edit this page to your liking.