#KulTour - Vinpodden Podcast Image

#KulTour - Vinpodden

An uncategorized podcast
Good podcast? Give it some love!
Reviews
Creators

Best Episodes of #KulTour

Mark All
Search Episodes...
#KulTour - Vinpodden -  Sider
Vinpodden er endelig tilbake med sesong to og første episode handler ikke om vin ... Finn-Erik og John Kaare har smakt norsk sider og de er imponert, mektig imponert, over det de får  glasset
#KulTour - Vinpodden - Julespesial nr. 1
I desember vil Finn-Erik og John Kaare presentere gode kjøp til adventstiden, julefeiringen og ikke minst nyttårsaften. I første episode er det gode og billige kjøp som står på menyen med fokus på viner som man kan kose seg med mens man venter på julehøytiden.
#KulTour - Vinpodden - California
Finn-Erik og John Kaare tar turen over dammen for å finne ut mer om vinlandskapet i California.
#KulTour - Vinpodden - Argentina
Finn-Erik og John Kaare ar denne gangen turen til Argentina for å finne ut om dette landet er mer en pampas, Maradona og kjøtt!
#KulTour - Vinpodden - Jura
I dagens podcast er Finn-Erik og John Kaare i Jura. Området tett opp mot Alpene har hatt en renessanse i Norge den siste tiden og gutta prøver å finne ut hvorfor.
#KulTour - Vinpodden - Champagne
#KulTour - Vinpodden Episode 1 - Champagne Den første episoden av #KulTours vinpodcast starter med et smell! Og det er champagnekorkene som smeller når Finn-Erik og John Kaare prater om det kanskje mest berømte vindistriktet i hele verden. Vi går gjennom historien til denne berømte drikken, prater om noen av de berømte personene som har digget champis, gir dere tips til hva man kan spise til og til slutt anbefaler vi våre favoritter.
#KulTour - Vinpodden - Hermitage
I dagens episode gjør Finn-Erik og John Kaare et dypdykk i den kanskje mest berømte regionen innen Côtes du Rhône, Hermitage. Dette er et sted de har besøkt flere ganger og har gode minner fra.
#Kultour - Vinpodden - Sveits
John Kaare og Finn-Erik har vært på tur til Sveits og Geneve for å smake på den lokale vinen.
#Kultour - Vinpodden - 17. mai
NAsjonaldagen nærmer seg og Finn-Erik og John Kaare ser på hvilke viner man skal ha med seg på festen.
#KulTour - Vinpodden - Påskespesial
Vinpodden er tilbake med en ny sesong og vi starter med å anbefale viner til påsken. Hva går til påskelammet og hvilke viner skal du ha med deg på fjellet?
#KulTour - Vinpodden - Sør-Afrika
I femte episode av Vinpodden forlater endelig Finn-Erik og John Kaare Europa og reiser til den nye verden innen vin, nemlig Sør-Afrika. Hvilke viner, druer og metoder er det som står i fokus der og er det stor forskjell fra vinene i Europa?
#KulTour - Vinpodden - Côtes du Rhône
I denne episoden er Finn-Erik og John Kaare tilbake i Europa og deres favorittland, Frankrike. Fokus er Rhône-dalen, som strekker seg fra byen Vienne og Côte Rôtie i nord helt ned til Avignon og den berømte Châteauneuf-du-Pape i sør. 
#Kultour - Vinpodden - Engelsk Musserende
Denne uken reiser Finn-Erik og John Kaare til fotballøya og finner ut at det ikke bare er Pints engelskmenn kan servere!
#KulTour - Vinpodden - Loire
I ukens episode av Vinpodden tar Finn-Erik og John Kaare turen til Frankrikes lengste elv og ser på de mange vinene som lages langs Loire-elven.
#KulTour - Vinpodden - Julespesial nr. 3
I desember vil Finn-Erik og John Kaare presentere gode kjøp til adventstiden, julefeiringen og ikke minst nyttårsaften. I tredje episode er det vin til de store julemiddagene som diskuteres.
#KulTour - Vinpodden - Chablis
I dagens episode av Vinpodden har Finn-Erik og John Kaare tatt turen til ett av vi nordmenns favorittområder, Chablis. Hvitvinen som lukter som en deilig dag ved sjøen er på kort tid blitt en skikkelig favoritt og det er lett å forstå hvorfor.
#KulTour - Vinpodden - Abruzzo
I denne ukens episode har Finn-Erik og John Kaare tatt turen til Abruzzo, tre timer vest for Roma. Mest kjent for den folkelige pinnevinen, men er det andre gode kjøp fra dette området?
#KulTour - Vinpodden - Sicilia
I dagens episode av Vinpodden har Finn-Erik og John Kaare tatt turen til Middelhavets største øy, Sicilia! De oppdager nye viner i eldgamle omgivelser.
#KulTour - Vinpodden - Naturvin
I siste episode for denne sesongen tar Finn-Erik og John Kaare for seg Naturvin. Rundt om på vinbarer og restaurnater i hele verden er Naturvin blitt det siste nye, men er det så godt som alle vil ha det til?
#KulTour - Vinpodden - Julespesial nr. 2
I desember vil Finn-Erik og John Kaare presentere gode kjøp til adventstiden, julefeiringen og ikke minst nyttårsaften. I andre episode presenterer gutta gode søtviner som passer til all julebaksten.
#Kultour - Vinpodden - Rosé
I denne ukes episode av Vinpodden er fokus på Rosé-viner. Vi anbefaler vårens deiligste viner.
#Kultour - Vinpodden - Tyskland
Finn-Erik og John Kaare har vært på tur til Tyskland. I denne podcasten oppsummerer de inntrykkene de har hatt.
#KulTour - Vinpodden - Julespesial nr. 4
I desember vil Finn-Erik og John Kaare presentere gode kjøp til adventstiden, julefeiringen og ikke minst nyttårsaften. I fjerde episode er det festvin til Nyttårsaften som er temaet.
#KulTour - Vinpodden - Bonusspesial Beaujolais Nouveau
Est arrivé! Den nye vinen er på plass! Finn-Erik og John Kaare har testet Beaujolais Nouveau fra 2018 og kommer med sine tanker i denne bonusepisoden.
#KulTour - Vinpodden - Piemonte
I dagens Vinpodden har Finn-Erik og John Kaare endelig forlatt Frankrike og krysset grensen til Italia. Ett av de vakreste områdene i hele verden og med noen av de mest berømte vinene, Piemonte, er fokus for dagens podcast.
Rate Podcast

Join Podchaser to...

  • Rate podcasts and episodes
  • Follow podcasts and creators
  • Create podcast and episode lists
  • & much more
Podcast Details
Started
Jul 25th, 2018
Latest Episode
Jul 17th, 2019
Release Period
Weekly
No. of Episodes
25
Avg. Episode Length
40 minutes
Explicit
No

Podcast Tags

Do you host or manage this podcast?
Claim and edit this page to your liking.
Are we missing an episode or update?
Use this to check the RSS feed immediately.