Podchaser Logo

Ledley Kings Knä

A weekly podcast
Good podcast? Give it some love!

Episodes of Ledley Kings Knä

Tottenham har vunnit 5 av de 8 matcher man spelat i Premier League, så nu finns väl all anledning till att vara positiv? Kanske det, men Ledley Kings Knä väljer att fokusera på kiss i byxan, botox och DNA-strängar.
Tottenham nekar supporterfacket ett möte, Saudiarabien köper Newcastle och det blir ståplats snart igen i Premier League. Allt detta och mycket mer i veckans värmländska amatörpodcast om Tottenham Hotspur!
Håkman och Fohlin fortsätter att gå igenom Tottenhams managers under Daniel Levys tid i klubben.
Podden arkebuserar Nunos taktiska upplägg i det senaste derbyt men går också på djupet i vad som är fel med Tottenham 2021.
Vi minns Jimmy Greaves och fortsätter med ”Hall of Fame” före podden blir nattsvart när den pratar derbyn, Nuno och Tottenhams status i fotbollsvärlden.
I veckans avsnitt flyr podden N17 och diskuterar ungefär allt de kan förutom Tottenham. Vi påbörjar en ”Hall of Fame” och väljer nya favoritlag. Allt för temat: verklighetsflykt.
Vad hände egentligen i Brasilien i veckan? Vilka spelare hamnar på kåken där i 10 år nu? Är det verkligen så enkelt som att spelarna gjorde fel? Det är helt enkelt många frågor med komplicerade svar i en ganska fotbollspolitisk podd.
Podden skippar Deadline Day och åker istället till bruket och pratar riktig fotboll. Till vår hjälp hade vi Patrik Werner, sportchef i Degerfors, som även är Tottenhamsupporter.
Tottenham har släppt in noll mål, gått rent och ser väääl ut att behålla Harry Kane. Så med det åt sidan, vad har vi för något att gnälla över den här veckan?
I veckans radioteater försöker podden sätta ord på vad som är viktigt med supporterskap, är försiktigt optimistiska kring Nunos start i klubben samt avlossar ännu ett par loskor i Harry Kanes färdriktning.
Bryan McFadden, Napoleon och Joe Hill. Tillsammans med Harry Kane har de något gemensamt. Svaret får du i veckans avsnitt av Ledley Kings Knä.
Bryan McFadden, Napoleon och Joe Hill. Tillsammans med Harry Kane har de något gemensamt. Svaret får du i veckans avsnitt av Ledley Kings Knä.
Den långa och intensiva jakten på en ny manager är över och efter att ha sållat bort namn som Nagelsmann, Pochettino, Conte och Hasse Backe så landar tillslut lotten på den helige anden - som ju var förstavalet från början.
Tottenhams tränarjakt går nu in i en ny fas: Fars-fasen. Detta sedan vi tidigare lämnat både pinsamma fasen och cirkusfasen. Finns det ens ett namn kvar på Levys lista? Vem kommer sitta i tränarstolen säsongen 2021/22?
Vilka spelare bör få vara kvar till nästa säsong och vilka spelare bör lämna? Varför vinner Harry Kane the Hunger Games och tror vi verkligen på Pochettino-ryktena?
Tottenham blir sjua när bokslutet görs för säsongen 2020/21. En säsong med nattsvarta djup och enstaka ljusglimtar. Ledley Kings Knä minns champagneglasen i Marine, det krympta målet och även Zagrebförlusten en sista gång.
Stoppa pressarna! Mitt under brinnande inspelning kommer nya, trovärdiga, spännande rykten från superstabila Sky Sports: Harry Kane vill lämna Tottenham (igen)!
Tottenham blir rejält utspelade av det taktiska geniet Marcelo Bielsa; hans ihjälcoachade blodhundar påminner precis om vad Tottenham saknar. Vem blir näste Tottenham-manager? Ledley Kings Knä KAN ha svaret.
Tottenham sätter Sheffield på plats samtidigt som Levy verkar ha förbaskat svårt att sätta en manager på rätt plats: börjar det sina ut av vettiga alternativ?
Varför vann inte Tottenham ligacupen? Och varför firade Manchester City så mjäkigt? Bitterheten är påtaglig när Tottenhampodden Ledley Kings Knä sätter sig ner för att bena ut vad som hände.
José Mourinho har spenderat sin sista natt på Hotspur Way i de sköna sängkläderna (iallafall som manager) och stämningen kunde inte vara annat än lättad och lyrisk? Eller? Finns smolket i bägaren från European Super League?
Fabian Jalkemo från PL-podden gästar och en miljon ljus brinner för kärleken som aldrig kommer. Eller är ditt hopp släckt sedan länge? Oavsett vad, välkommen in i Ledley Kings Knä-värmen, den här veckan pratar vi om varför Tottenham gång på gån
Vad händer om två Spursfans sätter sig ner och pratar rättuppochned utan förberett manus, körschema eller ens stolpar? Svaret är det här avsnittet. Det sjuka är att det inte lär skilja sig nämnvärt från andra veckor; det är Mourinhogubben VÄCK
Håkman och Fohlin fortsätter att rota i arkiven. Det börjar med en ketchupflaska, och fortsätter med en fröjdig och härlig period tillsammans med den moderna Tottenhamlegenden Harry Redknapp.
Rate Podcast
Do you host or manage this podcast?
Claim and edit this page to your liking.
Are we missing an episode or update?
Use this to check the RSS feed immediately.