Podchaser Logo
Home
Zweefdeurkasten

Zweefdeurkasten

Released Wednesday, 22nd July 2020
Good episode? Give it some love!
Zweefdeurkasten

Zweefdeurkasten

Zweefdeurkasten

Zweefdeurkasten

Wednesday, 22nd July 2020
Good episode? Give it some love!
Rate Episode

We bieden wel heel veel verschillende soorten aan, daarom hebben we een resultatenpagina voor de zoekopdracht 'zweefdeurkast' binnen Kyrameubels.nl Hier vindt je alles in 1 super groot overzicht.


Hier onder begint ons assortiment. Wil je zelf rondsnuffelen tussen al het moois van deze categorie? Ga gerust je gang, je weet zelf het beste waar je naar op zoek bent. De verschillende merken en prijsklasse zijn eventueel nog opties om te filteren. Wat voor soort deuren zijn het nu, schuifende of zwevende? Beide zijn juist, het begaat hier een en dezelfde deursoort. De slaapkamerkast zweefdeurkast slaat niet open en dicht maar werkt met een zijwaardse beweging (schuivend ofwel zwevend). Dit werkt optimaal om de ruimte in het slaapvertrek te benutten. Het grootste verschil in het hang en sluitwerk materiaal is dan ook de goot of geleider genaamd die bij andere soorten slaapkamerkasten scharnieren zijn.


Zeker in het kleine slaapvertrek zijn zijwaards opende deuren met spiegel een groot gemak. Niet alleen helpt het spiegelbeeld je er op je best uit te zien, ook lijkt door de weerspiegeling van de ruimte de gehele oppervlakte groter, het voelt ruimer aan.  Een zweefdeurkast kopen doe je bij specialisten in slaapkamerkasten.

Sterk voor het zware werk.


De meest gekozen materiaal is hout, en dat is wel met een reden. De basis of beter gezegd het geraamte van deze zweefdeurkast is massief en de wanden gemaakt van dik spaanplaat. Niet geheel onbelangrijk is de afwerking van de sierlijsten en andere cosmetische aankleding. Dit en de kleur maken van het geheel iets passend binnen het huidige interieur. Zware lederen winterjassen ophangen aan de garderobestang is een koud kunstje voor deze krachtige kast. Ook de keurige pakken, luchtige kleding tot het ondergoed aan toe heeft ruimschoots plek in de kastruimte. Er is zelfs plaats om een schoenenkastje op de bodem te plaatsen, is dat niet sterk en ruimte besparend?

Support the show (https://seogarantie.nl/)

Show More
Rate

Join Podchaser to...

  • Rate podcasts and episodes
  • Follow podcasts and creators
  • Create podcast and episode lists
  • & much more

Episode Tags

Do you host or manage this podcast?
Claim and edit this page to your liking.
,

Unlock more with Podchaser Pro

  • Audience Insights
  • Contact Information
  • Demographics
  • Charts
  • Sponsor History
  • and More!
Pro Features