Rolf Westerström om organisationsutveckling

Released Monday, 8th July 2019
Good episode? Give it some love!
Reviews
Lists
SJÖRÄDDNINGSSÄLLSKAPET - motiverar medarbetare genom att rädda och hjälpa någon annan, ett CSR arbete som kan ta ditt företag till nästa nivå!
Företagsutveckling genom en osjälvisk organisation som med kall hjärna, varmt hjärta och strukturerad handlingskraft hjälper människor i nöd. En ideell livräddande organisation som byggts upp av och numera leds av bland andra Styrelseordförande Rolf Westerström, nya VD:n Cia Sjöstedt och 17 styrelseledamöter bland andra sedan många år, Robert Aschberg och Maria Khorsand. Det glittrar i ögonen på Rolf när han berättar om det fantastiska arbete de gjort tillsammans med Reklambyrån Forsman & Bodenfors och hur det tog fart när de ”Told the Story”. Snickare, Sopåkare, Studerande,  Sjuksköterskor, Säljare, Snöskottare med flera, alla utan krav på kompensation, sätter de livet till för att hjälpa oss på sjön. Målet är att rädda liv och det motiverar dessa frivilliga människor till stordåd.
Lyssna gärna till Rolfs fina, enkla tips hur man kan leda människor till att engagera sig, om hur fundraising går till och varför det är viktigt med en bra storytelling för uppmärksamhet.
Vad tyckte Nita var intressant:
  • Hur leder man en organisation med bara frivilliga
  • Vad motiverar människor att hjälpa till på riktigt
  • God atmosfär kan ge en bra fundraising
  • Enkel, sund ledarskapsmodell
  • Kraften i storytelling
  • Att göra skillnad med livet som insats
 
Shownotes:

Who's On This Episode

Add Creators
What People Are Saying
This episode hasn't been reviewed yet. You can add a review to show others what you thought.

Mentioned In These Lists

There are no lists that include "Rolf Westerström om organisationsutveckling". You can add this episode to a new or existing list.
Rate Episode
Episode Details
Length
40m 20s
Explicit
No

Episode Tags