Podchaser Logo
Home
MAFCAST#012 Lars Scholten

MAFCAST#012 Lars Scholten

Released Tuesday, 27th October 2020
Good episode? Give it some love!
MAFCAST#012 Lars Scholten

MAFCAST#012 Lars Scholten

MAFCAST#012 Lars Scholten

MAFCAST#012 Lars Scholten

Tuesday, 27th October 2020
Good episode? Give it some love!
Rate Episode

Website
https://www.cybear.nl/

Lars Scholten (CyBear) is een freelance CG-artiest en trainer gevestigd in Amsterdam. Hij werkt nauw samen met andere freelancers aan gezamenlijke projecten voor klanten als Netflix, Ziggo Sport, Liberty Global, Vodafone, Disney XD en verschillende Nederlandse tv-zenders. Hij is gespecialiseerd in Modellering, Rigging (Xpresso, MoGraph, Dynamics) en Rendering.

Gecertificeerde trainer.
Met meer dan een decennium aan trainingservaring benoemde Maxon hem tot Lead Instructor voor Cinema 4D in Nederland. Hij gaf niet alleen trainingen in Nederland, maar ook in Duitsland, België, Zweden, India, China, Filipijnen, Singapore en het Verenigd Koninkrijk.

Lars Scholten @ IBC 2019 | Maxon Cinema 4D
https://www.youtube.com/watch?v=TC9OS_uij1U

Naast persoonlijke training deelt CyBear zijn kennis over 3D en visuele effecten op beurzen, evenementen en korte tutorials op Vimeo.

Cybear vimeo
https://vimeo.com/user4455982

Hij is in zijn vrije tijd al heel wat jaren aan het schrijven aan een sci-fi boek en zit ondertussen al op zo’n 1200 pagina’s! Het is 3 keer afgewezen door uitgevers. Waar hij graag een serieuze maar ludieke trailer van zou willen maken :-)

Hij heeft speciaal voor onze luisteraars een lijstje gemaakt met 12 dingen die je op je offerte zou moeten zetten. Een soort 12 rules for freelancers. Erg interessant, leerzaam en inspirerend gesprek!


Show More

Unlock more with Podchaser Pro

  • Audience Insights
  • Contact Information
  • Demographics
  • Charts
  • Sponsor History
  • and More!
Pro Features