Episode from the podcastOngehoord

Aflevering 18 - over seksuele vrijheid, activisme en de kracht van drag - in gesprek met Richard Keldoulis

Released Thursday, 26th December 2019
Good episode? Give it some love!
Een gesprek met Richard Keldoulis over zijn fetishclub Club Church, seksuele vrijheid, activisme en wat zijn drag persona Jennifer Hopelezz hem leerde. 
Dit is Ongehoord. Dé podcast over seksualiteit in al haar verschijningsvormen. Twee keer per maand kan je een nieuwe aflevering beluisteren. De ene keer een interview met een expert en de andere keer deelt iemand diens persoonlijke seksuele levensverhaal, onder de noemer Dicht op de Huid.

Seksuele vrijheid

Voor aflevering 18 sprak ik uitgebreid met Richard Keldoulis. Richard is mede-eigenaar van de bekende Amsterdamse fetishclub Club Church en van de enig overgebleven homosauna in Amsterdam: Sauna Nieuwezijds. Daarnaast is hij bekend als Jennifer Hopelezz, van House of Hopelezz. Jennifer is een van de bekendste drag queens, maar ook activist op het gebied van HIV en PrEP (wil je meer weten over PrEP, luister dan ook naar …), sekspositiviteit en als het gaat over de veiligheid van de LHBTQ gemeenschap in het uitgaansleven.

In het gesprek praten we over zijn liefde voor Club Church en waarom dit soort seksueel vrije plekken zo belangrijk zijn. Wat maakt een plek seksueel vrij en hoe zorg je dat mensen zich er goed en veilig voelen? Ook hebben we het over de rol van Jennifer Hopelezz, als activiste en voor Richard persoonlijk. Hij vertelt wat Jennifer hem geleerd heeft over zichzelf en over genderfluiditeit. We beantwoorden vragen van de luisteraars. Richard vertelt hoe hij pas recent hoorde van het woord 'consent' en hoe dat zijn blik op de seks in de club heeft verandert. We hebben het over consent in de darkroom. En dit is nog maar het topje van de ijsberg van alles wat er voorbij is gekomen.

Support
Laat ons weten wat je vond van deze aflevering van Ongehoord! Facebook, mail, message, bel, postduif of geef ons lief een recensie en rating in iTunes! Je kan ons ook steunen via Patreon, jouw bijdrage … Als je ons steunt via Patreon heb je toegang tot uniek bonusmateriaal. Al onze Ongehoord! gast delen tips over boeken die ze gelezen hebben, interessante oefeningen om te doen of iets anders waar ze enthousiast over zijn.

Creators & Guests

We don't know anything about the creators of this episode yet. You can add them yourself so they can be credited for this and other podcasts.

Episode Reviews

This episode hasn't been reviewed yet. You can add a review to show others what you thought.

This podcast, its content, and its artwork are not owned by, affiliated with, or endorsed by Podchaser.
Rate Episode

Share This Episode

Recommendation sent

Join Podchaser to...

  • Rate podcasts and episodes
  • Follow podcasts and creators
  • Create podcast and episode lists
  • & much more

Episode Details

Length
1h 25m 42s
Explicit
No
Episode Type
Full

Episode Tags

Do you host or manage this podcast?
Claim and edit this page to your liking.