Episode from the podcastOngehoord

Aflevering 19 - Meg-John Barker over consent, self care en stilstaan

Released Thursday, 30th January 2020
Good episode? Give it some love!
Een gesprek met Meg-John Barker over het belang van vertragen (of zelfs stilstaan), loslaten en de negatieve gevoelens die we soms ervaren. 
Dit is Ongehoord. Dé podcast over seksualiteit in al haar verschijningsvormen. Twee keer per maand kan je een nieuwe aflevering beluisteren. De ene keer een interview met een expert en de andere keer deelt iemand diens persoonlijke seksuele levensverhaal, onder de noemer Dicht op de Huid.

Over stilstaan en Meg-John Barker
Voor ik iets meer vertel over de geweldige gast in deze podcast een kort bericht van mij, Marije. Dit is voorlopig de laatste Ongehoord podcast. Het gaat momenteel niet zo goed (iets waar ik in het intro meer over vertel) en ik heb besloten om een paar maanden te stoppen met alle werkzaamheden van het Platform voor Seksualiteit. Zo ook de podcast, zij het met pijn in mijn hart. Maar als het goed is ben ik over een paar maanden weer terug met nieuwe afleveringen!

Ik had me geen betere gast kunnen wensen voor deze laatste aflevering. Want als er iemand voor mij van invloed geweest is als het gaat over seksualiteit, bewustzijn, vertragen en zorg voor jezelf, dan is het Meg-John Barker. Hen is educator, schrijver, podcastmaker en heel v…. Hen schreef een van mijn favoriete boeken over seks: Enjoy Sex en daarnaast ben ik een fan van hun nieuwsbrieven en zines over o.a. consent, bij je gevoel blijven als…
Ik schreef Meg-John vooraf over mijn huidige staat van zijn en ik vroeg of hen open stond voor een losser gesprek dan dat ik normaal voer. Waarin alles minder voorbereid was en het ook wat meer over persoonlijke dingen kon. Gelukkig was dat het geval en ik ben superblij met resultaat. We hebben het over self-care, over rouw, over consent en over vertragen. Meg-John vertelt onder andere over wat hen geleerd…
Support
Laat ons weten wat je vond van deze aflevering van Ongehoord! Facebook, mail, message, bel, postduif of geef ons lief een recensie en rating in iTunes! Je kan ons ook steunen via Patreon, jouw bijdrage … Als je ons steunt via Patreon heb je toegang tot uniek bonusmateriaal. Al onze Ongehoord! gast delen tips over boeken die ze gelezen hebben, interessante oefeningen om te doen of iets anders waar ze enthousiast over zijn.

Creators & Guests

We don't know anything about the creators of this episode yet. You can add them yourself so they can be credited for this and other podcasts.

Episode Reviews

This episode hasn't been reviewed yet. You can add a review to show others what you thought.

This podcast, its content, and its artwork are not owned by, affiliated with, or endorsed by Podchaser.
Rate Episode

Share This Episode

Recommendation sent

Join Podchaser to...

  • Rate podcasts and episodes
  • Follow podcasts and creators
  • Create podcast and episode lists
  • & much more

Episode Details

Length
1h 14m 12s
Explicit
No
Episode Type
Full

Episode Tags

Do you host or manage this podcast?
Claim and edit this page to your liking.