Podchaser Logo
Episode from the podcastOngekend Talent Podcast

Rowanda Blijenberg #42: Natuurlijke talenten of aangeleerd gedrag?

Released Tuesday, 21st July 2020
Good episode? Give it some love!
Ongekend talent podcast host Dennie van Diesen zit aan tafel met Rowanda Blijenberg, de 28 jarige CEO van The True Talent Team Benelux.
Deze begripvolle doch pittige dame heeft Dennie de mond weten te snoeren in het gesprek dat ze hadden naar aanleiding van zijn Me-scan (meetinstrument van The True Talent Team). De sceptische gedachte ‘Hoe kan zo’n scan nou bepalen hoe ik ben?!’ is niet meer dan logisch, maar toch weet Dennie nu uit ervaring dat deze tool onbewust meer over je zegt dan je in eerste instantie zou denken.

Het gesprek gaat over hoe Rowanda terecht is gekomen op de plek waar ze nu is, de scan die het bedrijf The True Talent Team heeft ontwikkeld om talenten en persoonlijke kwaliteiten te definiëren en hoe diezelfde scan haar inzichten heeft gegeven in wie ze zelf echt is.

De zoektocht naar erkenning, jezelf voordoen zoals je denkt dat anderen je willen zien; voorbij gaan aan wat je voelt; de obstakels op de weg naar zelfkennis en het inzicht dat je kunt krijgen door even stil te staan bij wie je bent en waarom je doet zoals je doet, zijn thema’s die in deze podcast naar voren komen.

Wellicht ben je zelf ook nieuwsgierig naar jouw talenten… Luister direct!

Quotes
Natuurlijke talenten of aangeleerd gedrag?
Ze noemden mij stuiterbal, nog steeds wel eens…
Even terug voelen.

Rowanda vinden?
Instagram: https://www.instagram.com/rowandablijenberg_/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/rowandablijenberg/
Website: https://www.thetruetalentteam.nl/

Deze podcast wordt mede mogelijk gemaakt door:
www.probu.nl
www.sportstechcampus.com/breda/
www.linkfotografie.nl
www.rootmedia.nl
www.myrthekoppelaar.nl