Podchaser Logo
Home
Godt, men så godt?

Godt, men så godt?

Released Friday, 12th June 2020
Good episode? Give it some love!
Godt, men så godt?

Godt, men så godt?

Godt, men så godt?

Godt, men så godt?

Friday, 12th June 2020
Good episode? Give it some love!
Rate Episode

Vi snakker i denne epiosde om spil, som vi anerkender som “gode”, men hvis popularitet vi alligevel godt vil stille et spørgsmål eller to spørgsmål ved.

Bered jer på at høre Kristian brokke igennem over urimelige seksere og over-powered karakterer i The Voyages of Marco Polo, hele Papstinenser trække kollektivt på skuldrene over super populære Everdell og vi undres, ligesom Elizabeth Hargrave selv, over hvorfor Wingspan løb med Bedste Solospil da der blev uddelt Golden Geeks. Og hvordan formår Morten og Peter at få stablet en death match på benene mellem Sushi Go og 7 Wonders?!?

Efter vi optog episode, dukkede denne tråd op på Papsnak, som lidt tackler samme tema – på alle måder underholdende læsning.

Inden vi går i gang med den helt store ikonoklasme tackler vi også dårlige spil, som vi alligevel ikke har kunne holde os fra. Det bliver overraskende sleazy.

Spil vi snakker

The Voyages of Marco PoloWingspanEverdell7 WondersSushi GoRoll for the GalaxyGreat Western TrailArctic ScavengersRed LightAlien Perfect OrganismRoad Hog Rule the RoadValentina The GameKing Size

Papstinenser på 10er

Husk, vi er tilknyttet papstinenser.10er.dk, hvor man kan støtte Papstinenser med en 10er eller et andet beløb, for hver ny episode. Det er der allerede en del af jer der gør – tak! Pengene går til at forbedre og tune på podcasten, hosting udstyr og til at udbrede budskabet om Papstinenser. Samtidig giver støtte dig en mulighed for, at komme til at bestemme indholdet af en “gratis” bonusepisode. Vi har tidligere bonus-snakket om Blood Bowl, digitale-løsninger og Humlebispil.

Show More

Unlock more with Podchaser Pro

  • Audience Insights
  • Contact Information
  • Demographics
  • Charts
  • Sponsor History
  • and More!
Pro Features