Podchaser Logo
Home
#56 Gáspár György

#56 Gáspár György

Released Monday, 19th August 2019
Good episode? Give it some love!
#56 Gáspár György

#56 Gáspár György

#56 Gáspár György

#56 Gáspár György

Monday, 19th August 2019
Good episode? Give it some love!
Rate Episode

Gáspár György este psihoterapeut cu peste 13 ani de experiență. Gáspár a descoperit că este interesat de psihologie în timp ce lucra pentru Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului în Satul Mare, după ce nu a intrat la buget la Facultatea de Istorie în Cluj. A devenit fascinat de acest domeniu pentru că l-a ajutat să-și găsească locul în propria viață, să înțeleagă mai bine de ce oamenii acționează cum acționează și cum pot să interacționeze mai bine unii cu ceilalți. De atunci, încercarea de a ajuta oamenii să aibă relații sănătoase, fie că e vorba despre relații de cuplu sau despre relații cu colegii de muncă, a devenit obiectivul său principal și promovează psihologia relațională prin articole, participări la conferințe și traininguri. Pentru că are o fire introvertită și anxioasă, Gáspár își face la fel de multe griji ca orice om creativ înainte de a ține o prezentare sau de a participa la un eveniment. În plus, pentru că muncește mult, are parte de stres, oboseală sau griji profesionale ca orice om care îi pășește în cabinet. Însă vorbește deschis despre toate acestea pentru că pentru el este important să arate că psihoterapeuții sunt la fel de vulnerabili ca oricare dintre noi și nu semi-zei care au răspunsuri la toate problemele.

Podcastul Pe Bune este prezentat de UniCredit Bank și susținut de BestJobs, două companii care cred în puterea minților creative.

Credits:Temă muzicală: Alex Turcu.Editor sunet: Horia Baldea.Asistent de producție: Alina Șincu.Muzică adițională: Anamorphic Orchestra - Radiant Flux; Anamorphic Orchestra - Signs of Life.★ Support this podcast ★

Show More

Unlock more with Podchaser Pro

  • Audience Insights
  • Contact Information
  • Demographics
  • Charts
  • Sponsor History
  • and More!
Pro Features