Podcast Ostrapiła Podcast Image

Podcast Ostrapiła

Claimed
 11 people rated this podcast

What People Are Saying

Search Reviews...
RATING
Arleta reviewed this podcast on Jun 10th, 2019
"Mój ulubiony podcast programistyczny, stałe źródło inspiracji, ciekawych materiałów oraz wiedzy. Piękne dzięki za Waszą robotę! :)"
Lusarz reviewed this podcast on Jun 5th, 2019
"Bardzo przypadła mi do gustu treść, forma i tematy waszego podcastu. Cieszę się że nagracie podcast na temat który zaproponowałem - ten o pracy w projektach utrzymaniowych!"
mlukasik reviewed this podcast on May 22nd, 2019
"Mój ulubiony podcast. Mimo, że odcinki są dosyć długie, zawsze jest ciekawie. Czuć że autorzy mają dobry flow i świetnie się bawią, a ja razem z nimi. Pozdrawiam panów."
Jacekb reviewed this podcast on Mar 29th, 2019
"Mój numer jeden. Forma podcastu jest super. Z takich luźnych rozmów wyciąga się bardzo dużo cennych informacji i wiedzy. Czuję się jakbym tam z nimi siedział. Czas spędzony na słuchaniu, jest czasem zainwestowany w własny rozwój."
Przemek Górczyński reviewed this podcast on Feb 27th, 2019
"Bardzo fajny podcast. Dużo miękkich tematów, których często brakuje w innych audycjach. Jedyne uwagi jakie mam to, że czasami odcinki są trochę za długie jak na przekazaną treść. Mam też wrażenie, że do niektórych odcinków brakowało wam doświadczenia - może wtedy warto zaprosić gościa? "
devopsterminal reviewed this podcast on Nov 8th, 2018
"Czesc Chlopaki Pora na podcast review: fajny podkast ezoteryczny. milo sie sluchalo tych wszystkich watpliwosci. Moze dacie rade wskrzesic jakies przepowiednie na przyszlosc? To moze zadam pytanie odnosnie waszej audycji w duchu w jakim sami odnosiliscie sie do kodu. Czy wasza audycja byla prosta? - tak czy prosta do zrozumienia? - tak Czy wasza audycja wnosi wartosc dla mnie? - nie Czy dobra jakosciowo, jesli mowa o tresci? -nie i te dwa ostatnie punkty wystarcza by zakwalifikowac ten wasz wspolnie spedzony czas na gadaniu do kategorii: - kabarety i astrologia Szkoda, ze tak malo jest podkastow polskojezycznych, ktore maja w temacie IT cos do powiedzenia. Nie zaluje spedzonego czasu na Sluchaniu waszych dywagacji, gdyz w kategorii kabarety marnuje co jakis czas troche minut. Py…"
foxtrot_charlie reviewed this podcast on Oct 8th, 2018
"Bardzo przyjemny podcast, nie tworzony na siłę. Widać, oj przepraszam, słychać pasję i doświadczenie Twórców. Dynamiczna a zarazem luźna rozmowa, wyłapałem kilka protipów lifestylowych/workflow. Dzięki! Oby więcej ;) uwielbiam słuchać w drodze do pracy! "
Aldranod reviewed this podcast on Sep 20th, 2018
"Jeden z najlepszych (no dobra, najlepszy :)) podcast IT w polskim internecie. Fajna relacja między prowadzącymi nadaje dynamizmu rozmowie,. Ciekawe tematy, dobry balans między odcinkami miękkimi i technicznymi. Szczerze polecam!"
KonradKokosa reviewed this podcast on Aug 7th, 2018
"Jeden z moich ulubionych podcastów - jest technicznie, jest miękko i jest zabawnie. Po prostu przyjemnie się słucha."
amularczyk reviewed this podcast on Jun 10th, 2018
"Świetny podcast! Luźne rozmowy na ciekawe tematy."
Ereeb reviewed this podcast on May 22nd, 2018
"Solidna dawka wiedzy, okraszona humorem. :) "
add a review
Rate Podcast
Podcast Details
Started
Mar 7th, 2017
Latest Episode
Jul 1st, 2019
Release Period
Weekly
No. of Episodes
51
Avg. Episode Length
About 1 hour
Explicit
No

Podcast Tags

Do you host or manage this podcast?
Claim and edit this page to your liking.
Are we missing an episode or update?
Use this to check the RSS feed immediately.