Propagandakontoret Podcast

Propagandakontoret

Good podcast? Give it some love!
Reviews
Creators
Lists

Best Episodes of Propagandakontoret

Mark All
Search Episodes...
Nysignerte Thore Pedersen er gjest i denne utgaven av Propagandakontoret og snakker om alt fra forventninger til sesongen, favorittlag i NBA og om prøvespillet denne høsten var et "være eller ikke være" mtp en FKH-karriere.
"Valpepod" i denne ukens utgave av Propagandakontoret der ungguttene Kristoffer Velde og Herman Børreson Fossdal snakker om veien frem til proffkontrakt i FKH og hvor de håper karrieren skal ta de videre.
I årets første utgave av Propagandakontoret snakker Eirik Horneland og Espen Skistad om sesongoppkjøringen og treningskulturen i FK Haugesund.
Årets første podcast er et faktum. Gjester i studio i dag: Niklas Sandberg og Martin Samuelsen.
Jostein Grindhaug er gjest og snakker om blant annet suksesshistorier, fallgruber, 'bad guys' og arbeidsmetodikk i møte med et stort og uttømmelig spillermarked.
Bruno Leite og Kristoffer Haraldsied gjester Propagandakontoret for å snakke om sesongen 2018, Kapp Verde og en herre ved navn Kevin Mankowitz. Med mer. Mye mer.
Gjester i denne utgaven av Propagandakontoret er Eirik Horneland og Karl Oskar Emberland som snakker om sesonginnledningen og veien videre i 2018.
I denne ukens episode snakker FKH 2-trener Espen Bull-Tornøe og Trener-/spillerutvikler Per Øyvind Mortveit om talentutviking i FK Haugesund.
I denne ukens episode er det Espen Bull-Tornøe og Per Øyvind Mortveit fra utviklingsavdelingen som er i studio for å snakke om talentutviklingen i FK Haugesund.
Denne uken er det nykommerne Christian Grindheim og Torbjørn Kallevåg som gjester Propagandakontorets studio. 
I episode 10 av FK Haugesunds egen podcast skriver Vegard Skjerve sitt fotballmessige testament etter 11 sesonger i klubben. 
Skjold-trener Tor Martin Hegrenes og FKHs egen Karl Oskar Emberland snakket seg varme i Propagandakontoret før onsdagens cupkamp.
Fredrik Pallesen Knutsen og Per Kristian Bråtveit snakker om nåtid, fortid og fremtid i denne ukens utgave av FKH-podcasten Propagandakontoret.
Rate Podcast
Recommend This Podcast
Recommendation sent

Join Podchaser to...

  • Rate podcasts and episodes
  • Follow podcasts and creators
  • Create podcast and episode lists
  • & much more
Podcast Details
Started
Jan 10th, 2018
Latest Episode
Feb 28th, 2019
Release Period
Daily
No. of Episodes
13
Avg. Episode Length
About 1 hour
Explicit
No

Podcast Tags

Do you host or manage this podcast?
Claim and edit this page to your liking.
Are we missing an episode or update?
Use this to check the RSS feed immediately.