r8Dio - Undskyld vi roder

A podcast
 1 person rated this podcast

Best Episodes of r8Dio

Mark All
Search Episodes...
Der er bestyrelsesmøde hos r8Dio. Bestyrelsen bestående af garvede og forstandige mennesker med en hulens masse erfaring, bliver klogere på, hvad r8Dio egentlig er for en størrelse. De har dog også kritiske input. De bliver dog fejet af vejen da direktør, Klavs Bundgaard, hiver en stor nyhed op af hatten, som overrasker alle! Nu buldrer r8Dio frem!Support the show: https://r8dio.dk/stoet-os/See omnystudio.com/listener for privacy information.
Klavs Bundgaard tager lytteren med til en lidt prekær undersøgelse. For selvom der er mange ting, der står på hans to-do-liste, så har han været sengeliggende igen. Situationen er ifølge ham selv meget alvorlig. Dog får han tid til at lytte til en dummy på et nyt historiemagasin - 2. Verdenskrig programmet “Besat af fortiden”.Support the show: https://r8dio.dk/stoet-os/See omnystudio.com/listener for privacy information.
Oven på de nylige lønforhandlinger ruller sagerne om magtmisbrug og sexisme på r8Dio, og det er til Klavs Bundgaards helt store forargelse. Nu skal der tages affære, for der er ikke råd til en sådan sag på Danmarks nye snakke, sludre og taleradio.Support the show: https://r8dio.dk/stoet-os/See omnystudio.com/listener for privacy information.
Allan Sindberg er alene på pinden. Klavs er sygemeldt af ukendte årsager. Allan knokler hårdt på med nye programmer og finjustering af eksisterende - og ringer til den nye vært Kevin, som er svært tilfreds med sit nye job.Support the show: https://r8dio.dk/stoet-os/See omnystudio.com/listener for privacy information.
I dette afsnit inviterer programchef Allan Sindberg lytterne indenfor i programudviklingens kreative process. Klavs Bundgaard har en overraskelse til Allan, der måske baner vejen for en ny vært og et program om historiske byvandringer.Support the show: https://r8dio.dk/stoet-os/See omnystudio.com/listener for privacy information.
I svære tider, må man som leder nogle gange vise nye sider. Og det er præcis, hvad Klavs Bundgaard gør i dette afsnit. Med krum hals viser han på en og samme tid hvor skabet skal stå og hvem der har gemt sig inde i mørket. En ting er sikkert: Programchef, Allan Sindberg er begejstret for sin “nye” chef. Spørgsmålet er, om Per Madsen også er...Support the show: https://r8dio.dk/stoet-os/See omnystudio.com/listener for privacy information.
Programchef Allan Sindberg aka “Smørstemmen fra Ikast” laver dummy på morgenprogrammet “Morgensutterne”. R8Dios teknikchef Rune er ikke tilfreds med lyden i mikrofonerne - og Allan har stress over situationen. Men Allan bliver stille, da Rune fortæller en chokerende historie om Klavs Bundgaard.Support the show: https://r8dio.dk/stoet-os/See omnystudio.com/listener for privacy information.
Klavs Bundgaard har taget en hjemmearbejdsdag for udelukkende at fokusere på budget og økonomi. Det varer dog ikke længe, før han må indse, at livet som direktør for en kommende landsdækkende radiokanal, kræver mere af den øverste chef. Og hvad med Stjernen? Har den stadig fuld opbakning fra byens spidser?Support the show: https://r8dio.dk/stoet-os/See omnystudio.com/listener for privacy information.
En misforståelse vedrørende rollen som medvært i et kommende r8Dio-program ender med at give lidt dårlig stemning mellem Klavs og Allan. Efter gennemlyt af dummyen “Detschland über Alles” blusser de forskellige holdninger ud i en mindre disputs mellem direktør og programchef. Og så ringer teknikchef, Rune, med dårligt nyt.Support the show: https://r8dio.dk/stoet-os/See omnystudio.com/listener for privacy information.
Folk hiver og flår i Klavs Bundgaard, og han tumler med mange bekymringer. Derfor er det en presset direktør, som programchefen, Allan Sindberg, overtaler til at ringe Chili Klaus op. Klavs og Klaus har jo efter sigende en fortid sammen. Allans håb er at lande et A-navn til morgenprogrammet “Morgensutterne”.Support the show: https://r8dio.dk/stoet-os/See omnystudio.com/listener for privacy information.
Radiodirektør Klaus Bundgaard og programchef Allan Sindberg lytter til dummyen på radiogrammet "Min Mis" med Randi Mjav Hansen - men først må Klaus igennem hårde lønforhandlinger med Proud studieværten Amalie.Support the show: https://r8dio.dk/stoet-os/See omnystudio.com/listener for privacy information.
r8Dio vil også være tæt på de unge. Den unge radiovært, Amalie, har lavet en dummy på et ungdomsprogram, der skal hedde Proud. Programchef, Allan Sindberg, er vildt begejstret, og da radiodirektør, Klavs Bundgaard, dukker op, vælger de alle tre at lytte til Amalies dummy.Support the show: https://r8dio.dk/stoet-os/See omnystudio.com/listener for privacy information.
r8dios to bagmænd Klavs og Allan arbejder igennem for at skabe Danmarks bedste snakke-, sludre og taleradio. Hovedingrediensen i den ret, er naturligvis gode, stærke programmer. NU er næste program måske lige om hjørnet og det virker umiddelbart til at være i gulvhøjde. I hvert fald skal Allan og Klavs mødes med Randi Hansen, som har en programidé med titlen: Min Mis.Support the show: https://r8dio.dk/stoet-os/See omnystudio.com/listener for privacy information.
r8Dios teknikchef Rune har bestilt en masse udstyr til radioen, som er ankommet til kultur- & multihuset Stjernen. Samtidigt er der et stort LAN-party for 250 unge i gang, som kræver Klavs opmærksomhed. Support the show: https://r8dio.dk/stoet-os/See omnystudio.com/listener for privacy information.
Arbejdet med at lancere Danmarks nye Snakke-, sludre- og taleradio r8Dio, er i fuld gang. Radiodirektør, Klavs Bundgaard, har derfor hakket sine kløer i den utrolig dygtige lydtekniker Rune Ingemann. Rune har været lydtekniker for en perlerække af danske bands og skal nu slå sine folder som øverst ansvarlig for det tekniske set-up hos danskernes kommende favorit radiokanal r8Dio.Support the show: https://r8dio.dk/stoet-os/See omnystudio.com/listener for privacy information.
Den kommende radiokanal, r8Dio, er i fuld gang med at gøre klar til første sendedag. Så selvom radiodirektør, Klavs Bundgaard, i kraft af sin position som daglig leder af kultur- og multihuset Stjernen, har en forsikringssag kørende, så er det r8Dio, der er nummer et på prioriteringslisten. Per Madsen er f.eks. allerede klar med den lovede dummy på programmet, “Her Vogter Jeg”. Programchef, Allan Sindberg, er desuden i overraskelseshumør.Support the show: https://r8dio.dk/stoet-os/See omnystudio.com/listener for privacy information.
Radiodirektør, Klavs Bundgaard, og programchef, Allan Sindberg tager kontakt til en måske kommende vært. Nemlig Per Madsen, en tidligere centervagt fra Rosengårdscentret. Per har selv sendt en ide til et program med titlen: “Her Vogter Jeg”, og nu skal det vise sig om han har de kvaliteter, der skal til for at ramme lytterne i gulvhøjde på en landsdækkende snakke-sludre-taleradio. For at vise sin dedikation til r8Dio har Klavs i øvrigt sat sin telefon på lydløs, til trods for at byrådet i Skuldborg for første gang nogensinde holder udvalgsmøde i Kultur- og Multihuset Stjernen. Mon ikke det hele løser sig!?Support the show: https://r8dio.dk/stoet-os/See omnystudio.com/listener for privacy information.
Radiodirektør, Klavs Bundgaard, og programchef, Allan Sindberg, er gået intensivt ind i udviklingen af kommende programmer - herunder morgenprogrammet, Morgensutterne. Klavs er virkelig tilfreds med sin programchef, men distraheres under mødet af sine opgaver som leder af Kultur- og Multihuset - et bordtennisarrangement har vedvarende brug for Klavs opmærksomhed.Support the show: https://r8dio.dk/stoet-os/See omnystudio.com/listener for privacy information.
Sendetilladelsen er i hus og nu skal der programplanlægges. Klavs og Allan mødes og drøfter morgenprogrammet "Morgensutterne". Support the show: https://r8dio.dk/stoet-os/See omnystudio.com/listener for privacy information.
Hvordan starter man en ny landsdækkende snakke-sludre-taleradio? Følg med på rejsen hvor radiodirektør Klavs Bundgaard og programchef Allan Sindberg får besked om sendetilladelse til r8Dio - Danmarks nye snakke-sludre-taleradio. Support the show: https://r8dio.dk/stoet-os/See omnystudio.com/listener for privacy information.
Rate Podcast

Share This Podcast

Recommendation sent

Join Podchaser to...

  • Rate podcasts and episodes
  • Follow podcasts and creators
  • Create podcast and episode lists
  • & much more

Podcast Details

Created by
Jacob Arentoft
Podcast Status
Active
Started
Jun 2nd, 2020
Latest Episode
Oct 15th, 2020
Release Period
Weekly
Episodes
20
Avg. Episode Length
30 minutes
Explicit
No
Order
Episodic

Podcast Tags

Do you host or manage this podcast?
Claim and edit this page to your liking.
Are we missing an episode or update?
Use this to check the RSS feed immediately.