RASERIET - Podden med Amie & Fanna

 1 person rated this podcast
Podden med Amie & Fanna är samtalspodden där kusinerna Amie Bramme Sey och Fanna Ndow Norrby avverkar ämnen som är kopplade till populärkultur, relationer, rasism. Ja, deras vardag helt enkelt.

Recent Episodes

#89 StripTrip - hemma igen
#89 StripTrip - hemma igen
Amie och Fanna har precis landat från en omtumlande StripTrip. Tio nätter på strippklubbar tillsammans med kvinnorna som skakar sin rumpa för att få livet att gå ihop. Vilka fördomar besannades och vilka nya insikter har kusinerna hämtat hem? Ett samtal om saviorism, kroppskomplex och lite om att vara mamma. Dokumentärserien finns nu uppe att se på SVTplay, här är kompletterande material i äkta RASERIETpoddanda.
#88 Imorn åker vi på Striptrip!
#88 Imorn åker vi på Striptrip!
”Vad har man på sig på en strippklubb? Hur kommer vi reagera? Kommer vi ens få filma på klubben? Vad är det värsta som kan hända? Asså, vad har vi gett oss in på?” Frågorna va MÅNGA dagen innan Amie och Fanna gav sig iväg på Strip Trip! En resa som kom att bli något mycket större än vad dom hade väntat sig, och då var ändå förväntningarna skyhöga! Detta är del ett av poddversionen av Striptrip.
#87 Svarta barn & Vita hjältar
#87 Svarta barn & Vita hjältar
Volontärjobba i Afrika, hjälpa till, god vilja - vad kan gå fel? I en drömvärld är svaret ”KÖR BA KÖR”. I den riktiga världen, med riktig historia, blir svaret tyvärr - allt. För den riktiga historian berättar om slaveri, om kolonialism, om att vi är rika för att dom är fattiga, om maktmissbruk och orättvisa. Vem hjälper egentligen vem när vita välvilliga västerlänningar volontärar?
Who's On This Podcast
We don't know anything about the creators of this podcast yet. You can add them yourself so they can be credited for this and other podcasts.

What People Are Saying

Mentioned In These Lists

There are no lists that include "RASERIET - Podden med Amie & Fanna". You can add this podcast to a new or existing list.
Rate Podcast
Podcast Details
Started
Mar 16th, 2017
Latest Episode
Dec 14th, 2018
Release Period
Weekly
No. of Episodes
100
Avg. Episode Length
44 minutes

Podcast Tags

Do you host or manage this podcast?
Claim and edit this page to your liking.