Podchaser Logo

Seriemördarna - Med Magnus Betnér & Erik Rosenberg

A weekly Comedy, TV and Film podcast
 1 person rated this podcast

Episodes of Seriemördarna

"...och plötsligt var de bara där igen. Mannen som en gång bar skägg och vars efternamn är ett av humorns starkaste varumärken bland de som tycker ståuppkomik är roligt, och så derail-mannen som aldrig har någon känsla för en rimlig inledning,
I ett sista avsnitt innan semesteruppehållet passar vi på att prata om de stora händelserna i vår livstid. Så klart med utrymme för en hel del annat snack och derails. Vi ber om ursäkt för att ljudet bitvis är lite svajjigt, men vi väljer att s
Magnus och Erik spekulerar i vilka som borde ha fått sommarprata i stället, diskuterar fåglar i stadsmiljö och en hel del annat smått och gott. Fortsättningen på avsnittet finns att höra för Patreons på patreon.com/seriemordarna.
Erik har grävt sig ner i kvällstidningsrubrikerna, Magnus låter Henke Nyblom influera hans dotter, det snackas om att utrycka kärlek offentligt, och en hel massa annat i den alternativa verklighet som skapas i den prisbelönta podcasten Seriemör
Erik gnäller och Magnus skäller. Allt i senaste avsnittet av den prisbelönta podcasten Seriemördarna, som återfinns överallt där poddar ska finnas.
Veckans avsnitt av Seriemördarna behandlar bland annat Per Elofssons eventuella comeback, en död Tarzan-skådis, om Robyn blir Robin och kycklingchefen. Ett normalt avsnitt med andra ord! 
Vi går loss och snackar om det vi kallar oss för: Seriemördare. Vem var snyggast? Roligast? Och är Helge Fossmo Sveriges Charles Manson. I veckans avsnitt av Seriemördarna blir det excesser för hela slanten.
I veckans avsnitt diskuteras haveriet i Paradise Hotel, frågetecknen kring fusket i Expedition Robinson, om Triumf verkligen borde intervjua kungen, och så funderar vi kring fenomenet Olof K Gustafsson.
Erik försöker få med Magnus på leken äÄr det ett geni eller bara en jävla posör?', men Magnus misstänker att Erik bara är ute efter att få honom att snacka skit om svenska kändisar. Finns precis där du ska hitta poddar.
Vi vältrar oss i serien Snabba Cash. Och Zorngate. Dessutom: Var Strindberg patetisk? Har rocken varit död? Allt i veckans avsnitt av Seriemördarna.
Seriemördarna snackar bucket lists. Var ordet kommer från, Erik presenterar sin lista, Magnus recenserar Eriks lista, och berättar om vad som funnits på hans egen.
Heja Satan, en titel som översatt ur Åshöjdens BK. Och så har Seriemördarna kasserat ett avsnitt istället för att publicera för första gången. Henrik Mattisson, den minst storviltskompatibla svensk som finns. Erik och Magnus vet inte vem Yung L
Vi snackar om Fredrick Federley, Hov1, hovreportrar och framför allt det svenska kungahuset.   
Vi testar våra personligheter med blandade frågor, och hinner så klart deraila massor efter vägen!
Magnus Betnér och Erik Rosenberg tipsar om sina egna favoritpoddar, och hinner så klart deraila samtalet rejält efter vägen. 
Hur ska Erik kunna bli känd? Magnus pudlar. Och hur mycket makt har Christer Björkman? Disneys film de helst inte vill kännas vid. Allt i podden vi känner som Seriemördarna. Finns där poddar ska finnas.
Magnus Betnér gör även podden Betnér / Mattisson med komikerkollegan Henrik Mattisson. Detta är ett bonusavsnitt från den podden, vilken du annars hittar på underproduktion.se. 
Är Erik fortfarande kär? Och i vem? Är det besvarat? Det är dags för ett bonusavsnitt för att reda ut de här frågorna på allvar, och dessutom gräva djupare i ett annat ämne. 
Vem är världens mest överskattade artist? Vilket är det bästa "vuxentipset"? När gråter vi? Är det vanligt att Seriemördare dödar lite på fritiden? Veckans Seriemördarna har alla svaren, och mer därtill.
Erik namnger The Vällingby Swag samt försöker casta Magnus till både dubbad film, lekprogram och dokusåpor. Sen snackas det satanism samt litteratur från Bonniers ungdomsböcker till Stephen King och John Ajvide Lindqvist.
Veckans avsnitt av Seriemördarnas spelas in under ett samtal på appen Clubhouse, där lyssnarna kunde vara med och höra inspelningen direkt, och ställa frågor till oss efteråt. Temat var sociala medier och interaktion online. I vanlig ordning ha
I veckans avsnitt av Seriemördarna snackas det barndom, åttiotal, samt psykisk ohälsa och mycket mer. Magnus minns åttiotalets mentalsjukhus med nostalgi. Var det mörk eller ljus sirap i flaskorna man använde till saft sen? Dessutom har både Ma
Vi snackar presidentskifte i USA, danska skallar, deplatforming, om Bill Cosby skulle spela i Lilla huset på prärien, svenska komiker och massor av andra saker i veckans avsnitt av Seriemördarna! 
I veckans avsnitt av Seriemördarna snackar vi om hypotetiska kändismiddagar, om huruvida Ralph Macchio är världens genom tiderna sämste huvudrollsskådis, om bäst-före-datum på utmärkelser, och mycket annat!
Veckans avsnitt av Seriemördarna handlar om Steffes och Mogges julhandlande, om Kristerssons potentiella avsmak för Sverigedemokraterna, om Svullos hypotetiska talang, om TV-serierna Rosens namn och Pestens tid, om kärlek kontra lycka, och mass
Rate Podcast
Do you host or manage this podcast?
Claim and edit this page to your liking.
Are we missing an episode or update?
Use this to check the RSS feed immediately.