Episode 35 - Karin Haugaard

Released Sunday, 5th July 2020
Good episode? Give it some love!
HVAD HVIS DEN UNGE IKKE VIL IND I DE VOKSNES ROTTERÆS?

Karin arbejder som vejleder - også kendt som terapeut, men hun foretrækker selv ordet vejleder. Hun er netop nu meget optaget af De Unge - og har derfor formet en UngeGruppe. Kendetegnet for gruppen er, at de alle har fået en diagnose og så er de også alle "lidt forkerte" - nogle er ved at droppe ud, og andre er droppet ud af Gymnasiet! - og det går jo ikke. Eller gør det?
For hvad hvis den Unge netop ved bedre? Hvem siger, det er Lykken at gennemføre? "Vi må alle have noget at falde tilbage på!" - men hvorfor falde tilbage, når man kan falde fremad?
Karin er fascineret af de Unge, som selv skaber deres egen uddannelse. Deres iværksættende ånd, som gør de "shopper" lidt mellem uddannelse og kurser. 1,5 års gymnasial blandet med et kursus i x, og en workshop i noget trejde, og vupti har man redskaberne til, at den iværksætterdrøm i maven kan realiseres!

Hør med her, da jeg havde en interessant snak med en voksen, som selv er mor til voksne børn og i dag arbejder aktivt for at give andre anerkendelse til at hvile i sin intuition.

Creators & Guests

We don't know anything about the creators of this episode yet. You can add them yourself so they can be credited for this and other podcasts.

Episode Reviews

This episode hasn't been reviewed yet. You can add a review to show others what you thought.

This podcast, its content, and its artwork are not owned by, affiliated with, or endorsed by Podchaser.
Rate Episode

Share This Episode

Recommendation sent

Join Podchaser to...

  • Rate podcasts and episodes
  • Follow podcasts and creators
  • Create podcast and episode lists
  • & much more

Episode Details

Length
53m 46s
Explicit
No
Episode Type
Full

Episode Tags

Do you host or manage this podcast?
Claim and edit this page to your liking.