Underklädespodden AVIANI - Passion for Lingerie Podcast Image

Underklädespodden AVIANI - Passion for Lingerie

An Arts, Beauty and Health podcast
Good podcast? Give it some love!
Podden om damunderkläder. Sandra Aviani har en passion för lingerie och pratar på ett informativt och underhållande sätt om olika BH-storlekar, typer av av behåar, kostnad för ett fint och funktionellt hantverk, skötselråd, underklädernas historia, med mera. Poddradiovärdinnan har ett djupt engagemang när det gäller kroppsideal och vill stärka kvinnors självkänsla genom att lyfta fram ämnen som diskuteras i de så kallade klädeskabinetten.

Creators

View All
Add Creators
Producer
13 episodes

Recent Episodes

View All
Show Best Episodes
Underkläder under tunna, ljusa sommarkäder
Lyssna på när Sandra berättar om hur du kan bära underkläder under tunna, ljusa sommarkläder. Sandra diskuterar detta ämne tillsammans med Stina Sandsjö och Carin Kvillborn.
Bad, bikini och strand
Många besöker stranden, poolen nu i sommar. Lyssna på när Sandra pratar badmode, bikinimodeller, och hur du kan njuta av strandlivet, tillsammans med Stina Sandsjö och Carin Kvillborn.
Fest, bal och bröllop
Vi pratar om sådant som vi kvinnor vet om, men som kan vara kul att prata om i generella termer. Det råder festliga tider och vi kvinnor letar efter den rätta klänningen, men har man tänkt på vad man har under?  Hur är vår syn på vår kropp? Lyssna på när Sandra Aviani och Stina Sandsjö diskuterar om ideal, självförtroende, och val av rätt underkläder. För bildmaterial och mer information, gå till bloggposten.
Reviews
This podcast hasn't been reviewed yet. You can add a review to show others what you thought.

Mentioned In These Lists

There are no lists that include "Underklädespodden AVIANI - Passion for Lingerie". You can add this podcast to a new or existing list.
Rate Podcast
Podcast Details
Started
May 5th, 2018
Latest Episode
Aug 7th, 2019
Release Period
Weekly
No. of Episodes
13
Avg. Episode Length
23 minutes
Explicit
No

Podcast Tags

Do you host or manage this podcast?
Claim and edit this page to your liking.
Are we missing an episode or update?
Use this to check the RSS feed immediately.