Vad är grejen med digitalisering? Podcast Image

Vad är grejen med digitalisering?

 1 person rated this podcast
Reviews
Creators
Lists
Lars Karlsson och Kristian Norling från Västra Götalandsregionen träffar gäster och pratar digitalisering i stort och smått. Vad är det och för vem, när och hur? "Vad är grejen med digitalisering?", är en podcast från Västra Götalandsregionen.

Creators

We don't know anything about the creators of this podcast yet. You can add them yourself so they can be credited for this and other podcasts.

Recent Episodes

Så ska politiken stötta digitaliseringen
Det här är det nionde och avslutande avsnittet i det vi valt att kalla säsong ett, där vi pratar digitalisering med direktörer och politiker i Västra Götalandsregionens. Dagens gäst är Lars Holmin som är den nyinrättade digitaliseringsberedningens ordförande. Vi pratar med Lars om beredningens mandat och uppdrag, kopplingen till digitaliseringsdirektören Göran Ejbyfält och vad Lars tror är viktigt för att vi ska kunna realisera digitaliseringens effekter. 
Digitalisering är lika med möjligheter
Det åttonde avsnittet av podden gästas av vår ekonomidirektör Joakim Björck, som också är ordförande i strategiska styrgruppen för Vardagens digitalisering samt medlem i IS/IT strategisk ledning. Vi pratar om just vardagens digitalisering, utmaningar när robotar ska göra enkla uppgifter och får svar på vem det faktiskt är som fördelar pengarna som Västra Götalandsregionen har till sitt förfogande. 
Digitaliseringens betydelse för utvecklingen i Västra Götaland
I detta sjunde avsnitt tillsammans med regionutvecklingsdirektör Helena Lundberg Nilsson blickar vi ut ur organisationen Västra Götalandsregionen och tar reda på vad vi gör för digitaliseringen i Västra Götaland. Bland annat pratar vi AI-center på Lindholmen i Göteborg men det blir också lite mer ingående kring vad hållbar regional utveckling handlar om. 

Reviews

add a review

Mentioned In These Lists

There are no lists that include "Vad är grejen med digitalisering?". You can add this podcast to a new or existing list.
Rate Podcast
Followers
Podcast Details
Started
Nov 20th, 2018
Latest Episode
Aug 8th, 2019
Release Period
Weekly
No. of Episodes
10
Avg. Episode Length
19 minutes
Explicit
No

Podcast Tags

Do you host or manage this podcast?
Claim and edit this page to your liking.
Are we missing an episode or update?
Use this to check the RSS feed immediately.