Podchaser Logo
Home
Trangia

Trangia

Released Monday, 14th December 2020
Good episode? Give it some love!
Trangia

Trangia

Trangia

Trangia

Monday, 14th December 2020
Good episode? Give it some love!
Rate Episode

En bit utanför Östersund i Jämtland ligger en liten ort som heter Trångsviken. Trots att det bara är några hundra personer som bor där och flesta av oss andra säkert inte lagt någon märkbar notis. Om du inte har varit på väg till Åre med bil förstås. Då har du säkert passerat. Men den här lilla orten har ändå en historia som varit närvarande i många av våra fritidsaktiviteter.

I Trångsviken finns det som på många andra små orter, en entreprenörsanda och det är inte ovanligt att invånarna växer upp och blir egenföretagare. En av de tidiga företagarna startade sitt företag redan 1925 och det skulle visa sig att det resulterade i en produkt som de flesta av oss tagit del av faktiskt över hela världen.

Det är idag 2020, året då vi kämpat med det otäcka coronaviruset. Vi vistas mycket ute i naturen och årets julklapp är stormköket. Det leder oss såklart in på det varumärke som vi i det här avsnittet ska grotta ner oss i. Trangia och det klassiska Trangiaköket. Välkommen till Varumärket.

Medverkar i detta avsnitt
Klas Sandell - Friluftsprofessor
Magnus Rydell - VD Trangia
Sara Stenberg - Maind kommunikation
Jojje Pettersson

Vi tar mer än gärna emot kommentarer och tips. Allt för att kunna göra den här podden bättre och bättre.

Kontakt

Email | Facebook | Instagram

Om Varumärket

Podden Varumärket är serien där vi i varje avsnitt grottar ner oss i ett specifikt varumärke. Tillsammans med gäster kommer vi tala högt och lågt om avsnittets varumärke. Det blir historik, känslor och minnen samt hur det ser ut idag. Det kommer bli skoj, ploj och kanske också lite allvar och fördjupningar. Vi får på det här sättet en inblick i varför varumärket blev så stort och igenkänt som det är.

Mer om Varumärket på www.landetreklam.se/varumarket/

Övrig credits: Stort tack till Hanna Hervall, Trangia.

Show More

Unlock more with Podchaser Pro

  • Audience Insights
  • Contact Information
  • Demographics
  • Charts
  • Sponsor History
  • and More!
Pro Features