Podchaser Logo
Episode from the podcastVlaai Away - De podcast over Limburgers buiten Limburg

STEF CLASSENS over The Voice of Holland, artiest zijn tijdens corona, (g)een Limburgs accent en meer | Vlaai Away Podcast #04

Released Monday, 11th May 2020
Good episode? Give it some love!
Juist nu Stef Classens 'De Beste Singer-Songwriter van Nederland' gebruik kan maken van zijn bekendheid na het behalen van de finale van The Voice Of Holland, legt het coronavirus de gehele evenementenbrachte stil. Wat doet Stef om toch in the picture te blijven? En wat heeft zijn geboorteplaats Veulen daarmee te maken? Robin Vonken en Kevin Klyn namen een vlaai mee naar de Wisseloord Studio's in Hilversum, om te praten met gitarist en singer-songwriter Stef Classens.

---

Wat maakt een Limburger zo speciaal? Waarom houden we zo van onze provincie, ondanks dat we er niet meer allemaal wonen? Ex-Limburgers Robin Vonken en Kevin Klyn spreken bekende en minder bekende Limburgers over de overeenkomsten en verschillen. Is het een 'kwestie van geduld' tot heel Holland Limburgs lult? Of moeten Limburgers 'truuk nao 't zuuje' om een sjottelsplak te kunnen gebruiken, in plaats van een vaatdoek?