Voksenvenner

A weekly Comedy podcast
 1 person rated this podcast

Best Episodes of Voksenvenner

Mark All
Search Episodes...
Jonatan er på ferie, Ane har lavet en ny podcast.
Der er sidste og liveafsnit fra Smukfest 2018. Det er kaotisk og der var en tekniker, der ikke helt var op på beatet, men forhåbentlig nyder du det alligevel.
Ane har været i Middelfart og Jonatan har holdt fest og nåhja, så er alle i podcasten glade for hinanden og kommer kun lidt op og toppes. PS: #MEGAAD!
Jonatan har været på "festival", Ane har fået nye hjul og nåhja, så er der "nyheder".
Ane er modig igen, Jonatan er fuld af løgn - og så har alle i podcasten en holdning til Distortion og HeartLand.
Ane er rasende, Jonatan har lavet morgenmad. Og alle i podcasten har set Morten M.
Ane har skrevet og skrevet og Jonatan har set lidt Harry Potter. Og nåhja, så kommer alle i podcasten næsten op og skændes over Lars Von Trier. Som man jo gør.
Ane har været til kaotisk barnedåb og Jonatan har endnu engang været i haven. Og nåhja, så bliver der talt en del om mænd.
Episode 13 - Skam (ikke tv-serien) og mennesker uden tøj på by Voksenvenner
Så er vi endelig tilbage. Ane har været på klubtour, der er heldigvis ikke noget i vejen med Jonatan OG så bliver der snakket meget om "siden sidst".
En er lidt en dårlig ven og for første gang er det ikke Ane. Nåhja og så bliver der læst højt igen.
Ane holder snart fødselsdag, Jonatan har set et fly oppefra og så bliver alle i podcasten meget uenige om faren ved Facebook.
SPOILER-ALERT: Det Skide Show og Call me by Your name!! Jonatan har været i biffen, Ane er ikke en del af kultureliten og så skal der fandme holdes ferie.
Jonatan har problemer med kommunikationen, Ane har problemer med kreativiteten og så bliver der i den grad "fulgt op" og snakket følelser.
Ane er træt, Jonatan fodrer fugle og alle har fået gaver fra en lytter.
SPOILER ALERT!!! Vi plot-snakker om både The Shape of Water og Adam&Noahs seneste show!! Ane har set flere film, Jonatan bliver træt og så bliver der fulgt op på noget.
Jonatan har tømmerbobs og Ane prøver at finde noget mod. Og så er der både fysisk og virtuel post - og mange tak for det.
Jonatan er en lille smule nedtrykt og Ane har været til personlig træning. Begge er glade for at lave podcast. Og så er der nyt for dem, der gerne vil have en mulepose.
Ane har været pinlig, Jonatan er blevet 40 og så er der problemer med mennesker, der viser sig at være rare!
Ane prøver at finder sig i et nyopdaget selvbillede, Jonatan dimser på livet løs og så har alle de tilstedeværende været til Tv-prisen.
Voksenvenner er tilbage efter en, for nogen, alt for lang juleferie. Ane er blevet rollemodel og Jonatan har fået noget helt splinternyt.
Der er sæsonafslutning og julehygge. Ane fletter julehjerter, Jonatan klipper kravlenisser og nåja, så bliver der spist og smasket relativt meget. Så er du ligesom advaret. God Jul fra Voksenvenner, vi ses i 2018
Der er Voksenvenner LIVE fra Skuespilhuset på Podcastfestivalen. Der er venskabsquiz, flotte præmier og bøvl med en jingle. Husk at du kan tilmelde dig 10er.dk, og støtte podcasten med valgfrit beløb.
Jonatan har spist, Ane har kigget på og så bliver der teaset lidt meget for noget, der ikke kommer til at ske.
Ane har været til bryllup og Jonatan har ikke været ude og spise. Til gengæld er der snart Voksenvenner LIVE i Skuespilhuset. Du kan købe billetter på: www.podcastfestival.dk
Rate Podcast

Share This Podcast

Recommendation sent

Followers

1

Join Podchaser to...

  • Rate podcasts and episodes
  • Follow podcasts and creators
  • Create podcast and episode lists
  • & much more

Podcast Details

Created by
Voksenvenner
Podcast Status
Hiatus/Finished
Started
Jan 26th, 2017
Latest Episode
Jan 21st, 2019
Release Period
Weekly
Episodes
63
Avg. Episode Length
About 1 hour
Explicit
Yes
Language
Danish

Podcast Tags

Do you host or manage this podcast?
Claim and edit this page to your liking.
Are we missing an episode or update?
Use this to check the RSS feed immediately.