You’ll never talk alone Podcast

You’ll never talk alone

A Sports and Recreation podcast
Good podcast? Give it some love!
Reviews
Creators
Lists

Best Episodes of You’ll never talk alone

Mark All
Search Episodes...
Liverpool slo tilbake etter en traus forestilling på Ole Trafford. Programleder Simen tok med seg Marcus Borger og Ulrik Gjersøe i studio for å først og fremst prate om Fabinho, men også om det andre som rører seg i klubben. Mbappe 2020?
Kim Midtlie er gjest når vi nyter seieren over City. Er Liverpool på vei mot et etterlengtet seriegull? Vi tar for oss den fantastiske midtbanen, stopperkjempen Lovren, de tre nydelige scoringene og alt annet fra søndagens fest. Vi diskuterer også klubb-VM i Qatar, Klopps intervju med VG, hvordan Liverpool håndterer to kamper på under et døgn, og litt til. Tune in!
Vi har besøk av den trivelige og dyktige TV2-kommentatoren Peder Mørtvedt. Han kommer rett fra Anfield, hvor han så Liverpool kjøre over Arsenal. Det vanker ros til Fabinho og Matip, mens Peder minner oss på hvor heldige vi er som holder med et så godt fotballag som Liverpool. Vi ser også frem til Burnley-kampen. Bør Liverpool ha full kontroll, eller kan Barnes & co skape trøbbel for de røde? Tune in!
Siden sist har vi sanket et trofe og 3 poeng. Vi går igjennom kampene, og ser frem mot Arsenal kampen med Arsenalsupporter Franco Roche.
Vi fordøyer tre nye poeng mot Brighton, og roser Fabinhos stoppervikariat. Deretter snakker vi om konsekvensene av Trents skade, Salahs innflytelse, Oxs rehabilitering og ser frem til helgens kamp mot Hodgsons menn. Avslutningsvis problematiseres klubbens kommende Dubai-tur, hvor valget av reisemål ikke akkurat faller i smak.
I denne spesialepisoden har vi invitert Bundesligas svar på Arne Scheie, Viasport-kommentator og podcasten Dritte Halbzeitprogramleder, Eivind Bisgaard Sundet til å gi deg det siste om hvilke spillere i Bundesliga som kan være interessante for LFC. Vi diskuterer Pulisic, Sancho, Jovic, den ellevilt gode gjengen av franske stoppere i Bundesliga og får en rapport på utlånte Marko Grujic.
Ni av ni poeng, sju mål og null baklengsmål. Må gi Liverpool godkjent så langt. I studio sitter Simen Aasum med Øyvind Berdal og Thommas Sletten. Vi prater om den stygge seieren mot et godt forberedt Brighton før vi retter blikket mot lørdagens bortekamp mot Leicester. Klarer vi 12/12 poeng før landslagspausen?
Vi diskuterer seieren over Chelsea, hvorvidt Europa League bør nedprioriteres eller ikke, keeper-posisjonen, om Lucas holder mål og den kommende ukas kamper.
Vi diskuterer Jürgen Klopp sin LFC-debut: Lørdagens bortekamp mot Tottenham.
Øyvind og Henrik tar et kjapt pust i bakken mellom ukens to storkamper. 0-0 mot Bayern er et greit utgangspunkt, og vi lar oss imponere av trekløveret Henderson, Keita og Fabinho. Neste test er bortekamp mot Manchester United. Fortsetter Solskjær-effekten eller avsløres Solskjær-defekten? Hvordan skal Pogba stoppes, hvem får tillit på midtbanen, og hvor stor er egentlig troen på seier?
Simen og Øyvind dykker ned i detaljene bak søndagens ene poeng mot Everton sammen med gjest, tidligere Kongsvinger- og Stabæktrener Øyvind Eide. Hva var Klopps kampplan og hva var tanken bak byttene? Spilte vinden virkelig noen rolle? Gjorde Henderson det han skulle? Og hva må vi nå gjøre for å slå Burnley? (og vinne ligaen).
Vi diskuterer 0-0-kampen mot United og om Klopp er like skyldig i uavgjortresultatet som Mourinho. Vi ser fremover mot CL-kampene i midtuka og søndagens kamp mot Tottenham på Wembley. Kasper mener LFC har for mye kvantitet og for lite kvalitet i flere posisjoner. Vi snakker også om savnet av en toppspiss, Pochettino, Harry Kane og Joe Gomez m.m.
TV2-eksperten debuterer i YNTA, og for en debut!! Petter har nylig vært på besøk på Melwood og snakket med bl.a. Klopp, speiderne og Pep Lijnders. Han legger også fram sitt forslag til en endelig topp6-tabell med god begrunnelse, og mener LFC trenger en back og midtstopper til sommeren. Vi snakker også om årsaken til svake resultater mot svak motstand, mangel på bredde, Coutinho, Sturridge, og selvfølgelig lørdagens enorme MERSEYSIDE-DERBY. Legg gjerne igjen noen stjerner og kommentarer på iTunes!
Det er blåtirsdag og begravelsesstemning når gutta i studio prøver å komme til bunns i LFC-krisa. Er det Klopp eller spillerne som har skylda? Hvor er vinnerskallene? Bør Klavan få sjansen mot Arsenal, og er det på tide å gi Moreno eller Alexander-Arnold sjansen? Det ligger i kortene at vi slår tilbake mot Arsenal og det må vi, for bak oss ligger Everton og lurer...
Formann og grunnlegger av supporterklubben Pål Christian Møller forteller om den legendariske manageren som gjorde Liverpool til Europas beste fotballag. En "must-listen"!
Landslagspausen er straks over, og etter å ha fått ut frustrasjonen i forrige episode er det et humørfylt og optimistisk firkløver i studio. Vi snakker Fulham-kamp, landskamppause, valgmuligheter på midtbanen og spør oss om Van Dijk er verdens aller beste midtstopper.
Vi legger landslagspausen bak oss etter at Øyvind har lansert sin konspirasjonsteori om Klopp, før vi snakker om helgens kamp mot Huddersfield, rotasjonspolitikk og kampprogrammet de neste ukene.
En gjeng håndplukkede YNTA-debutanter er på besøk og vi diskuterer Buvacs merkelige avskjed, Fekir-ryktet, nedturen mot Chelsea og den (altfor) spennende sesongavslutningen vi har foran oss.
Hovedtrener i Hønefoss BK Frode Lafton er på besøk og går detaljert til verks når han analyserer LFC under Klopp. Statistikker, treneryrket og forsvarsspill står på agendaen i denne informative episoden!
En rendyrket Bill Shankly-spesial med barnebarnet til Shankly selv som gjest, nemlig Karen Gill! Formann i supporterklubben Pål Christian Møller er også innom, og vi får vite alt vi trenger å vite om mannen som gjorde Liverpool til en moderne, europeisk storklubb. Denne må høres av alle som har en tilknytning til LFC, unge som gamle!
VG-trioen håper Liverpool spiller uten venstreback i lørdagens kamp mot Leicester, Jon Martin forteller om møtet sitt med Rafa Benitez, mens Bernt mener han har gjennomskuet Jürgen Klopp.
Det er klart for seriestart borte mot Arsenal, og Arsenal-supporter Golden klarer ikke å skjule skuffelsen over sommerens transfervindu, mens Liverpool-supporter Elvestad mildt sagt er meget spent på estiske Ragnar. Vi blir heller ikke enige om hvilke topplag som havner utenfor årets topp 4. På søndag smeller det!
 Vi ser både bakover og fremover og diskuterer høydepunkter i sesongen så langt. Vi ønsker alle våre lyttere god jul, høres igjen på nyåret!
Finaleuke!! Vi lader opp til vår andre CL-finale på rad, og har i den anledning fått besøk av Viasat-kommentator Andreas Toft. Vi snakker om både både høydepunkter og mindre minneverdige øyeblikk, hårføneren Toft fikk av Klopp på Allianz Arena, Liverpools utvikling, forvetninger til finalen, duellen mellom Klopp og Pochettino, laguttaket på lørdag, Dua Lipa og selvfølgelig Divock Origi.
Hva bruker man 3 uker på, for å forberede seg til en fotballkamp? Hvilke grep gjør Pochettino for å stoppe fronttrioen til Klopp. Øyvind Eide gir deg fasiten. Tune in!
Rate Podcast
Recommend This Podcast
Recommendation sent

Join Podchaser to...

  • Rate podcasts and episodes
  • Follow podcasts and creators
  • Create podcast and episode lists
  • & much more
Podcast Details
Started
Sep 16th, 2015
Latest Episode
Feb 26th, 2020
Release Period
Weekly
No. of Episodes
210
Avg. Episode Length
About 1 hour
Explicit
No

Podcast Tags

Do you host or manage this podcast?
Claim and edit this page to your liking.
Are we missing an episode or update?
Use this to check the RSS feed immediately.