Jyrki Pitkä Podcast Image

Jyrki Pitkä

Host, Producer & Editor of Marraslahden radio & Host & Producer of Aavetaajuus
Recent episodes featuring Jyrki Pitkä
Aavetaajuus-podcast 12 – Tappava riffi
Episode of
Aavetaajuus
Tämänkertaisen jakson novellina on Tarja Sipiläisen Tappava riffi. Tarjaa haastattelee Pihla Tammisto ja novellin lukee Marko Wilskman. Podcastia tuottaa Jyrki Pitkä.  Novelli alkaa 1.20 Haastettelu alkaa 32.20
Aavetaajuus-podcast 11 – Shimo Suntilan Janus ja Tuomas Salorannan hautajaiset
Episode of
Aavetaajuus
Viime vuoden lopulla äänitimme podcastia Tuomas Salorannan hautajaisissa. Itse juhlakalun lisäksi äänessä ovat Shimo Suntila, Jyrki Pitkä, Markus Harju ja Liliana Lento. Shimo mm. kertoilee jakson fiktio-osuudessa luetusta avaruusscifinovellistaan Janus sekä muista julkaisustaan. Tuomas esittelee tuoreita pienjulkaisujaan ja kertoo miksi booli maistuu kummalliselta. Janus alkaa n. 2 min ja loppuu n. 18 min kohdalla. Content warning: scifisedät juo viinaa ja kiroilee.
Aavetaajuus-podcastin bonusjakso! Ilmari Rautapää joulufiiliksissä
Episode of
Aavetaajuus
Aavetaajuus-podcastin pikkujouluyllätyksenä julkaistu bonusjakso sisältää Ilmari Rautapää -seikkailun Joulun ihme. Jakso pysyy linjoilla nyt vain jouluun asti, joten kiireen vilkkaa kuuntelemaan ja miksei myös vinkkaamaan kaverille! Joulun ihme on yhdeksäs jakso okkulttisen etsivän, Ilmari Rautapään seikkailuista kertovaa äänikirjasarjaa. Aiemmat jaksot voi hankkia kaupastamme tai Elisa kirjasta tai kuunnella Storytelistä. Joulun ihme on julkaistu aiemmin vuosi sitten tekstimuotoisena Aavetaajuus.fi-sivustolla, mutta koska sitä tuskin kovinkaan moni vaivautui lukemaan, on se nyt mukana podcastissa valmiiksi luettuna! Kätevää, eikö totta? Ei enää turhaa silmien rasitusta! Höristät vain korviasi ja annat ihanan audionektarin valua suoraan tajuntaasi!
Aavetaajuus-podcast 10 – Scifiä pinnan alta
Episode of
Aavetaajuus
Jakson fiktio-osuudesta vastaa Samuli Antilan novelli Pinta, joka on ilmestynyt Samulin kokoelmassa Pelastaja ja muita tieteistarinoita. Samulin kanssa novellista ja kirjoittamisesta jutustelee Jyrki Pitkä.
Aavetaajuus-podcast 9 – Stepanin koodeksi
Episode of
Aavetaajuus
Hurraa! Aavetaajuus-podcast on noussut kuolleista! Jakson fiktiona Pihla Tammiston kauhunovelli Hän lauloi kuolleen ruumiinsa yli. Novelli voitti viimeisimmän Stepanin koodeksi -kirjoituskilpailun ja on julkaistu Tulikirjaimet-antologiassa. Novellin jälkeen seuraa Pihlan lyhyt haastattelu.
Share Profile
Are you Jyrki? Verify and edit this page to your liking.
Stats
Birthdate
Jan 22nd, 1977
Location
Helsinki, Finland
Episode Count
18
Podcast Count
2
Total Airtime
12 hours, 15 minutes