Art is Alive Actors

A curated episode list by

Creation Date May 24th, 2019
Updated Date Updated November 27th, 2020
 Be the first to like this!
Have something to share?Create your own list of podcasts or episodes!
  1. Zeventine pratar med skådespelerskan Agneta Wallin, som undervisade honom i teater på högstadiet, om nypremiären för hennes turné Bang, Krig, Kärlek och Karriär som bl.a spelas fyra gånger på Ö2 i Stockholm. Utöver detta blir det fantastiska och stela strapatser när Zeventine säger fel saker. Så cringe att ni inte vill missa det. Boka biljetter här: https://www.nortic.se/dagny/event/21298?fbclid=IwAR04y2isYdZeR800nHMcMRaWIfao9_LxOEqBXg53U417jWGDT3AKt__TMy4
  2. Det bästa av det bästa, le crème de la crème av gårdagens avsnitt med skådespelaren Pelle Hanæus. Ta fram skämskudden!
  3. I dagens avsnitt gästar skådespelaren och teaterpedagogen Pelle Hanæus. Mest känd för sin roll som den socialt tafatta Henrik i det kultförklarade programmet Tillbaka till Vintergatan på SVT Barnkanalen, pratar vi om skådespeleri, lite för mycket om Tinder och framförallt säger Zeventine ordet absolut fler gånger än vad en person har fingrar. Aktuell med monologen Lars dagbok, en ny föreställning i september, samt det nya humorprogrammet Kurs i självutplåning för SVT Play i höst tillsammans med Evelyn Mok (känd från Evelyns videoblogg (SVT Humor), Comedy Central etc.), får Pelle stå ut med Zeventine i ca en timmes avsnitt. Se Pelles officiella hemsida här!Följ Zeventine på Snapchat här!

Join Podchaser to...

  • Rate podcasts and episodes
  • Follow podcasts and creators
  • Create podcast and episode lists
  • & much more