Angelique Houtveen Podcast Podcast Image

Angelique Houtveen Podcast

Good podcast? Give it some love!
Reviews
Creators
Lists
Persoonlijke spraakmemo's van mij naar jou. Altijd open, eerlijk, kwetsbaar en krachtig. Vaak over onderwerpen als liefde, muziek, persoonlijke ontwikkeling, lastige emoties, spiritualiteit en radio. Altijd gaat het over het ‘echte’ leven. Omdat ik geloof in de kracht van oprecht delen. Angelique Houtveen ben ik, o.a. DJ bij 3FM en ik geef workshops/lezingen over muziek & emoties en mijn persoonlijke ontwikkeling.

Creators

We don't know anything about the creators of this podcast yet. You can add them yourself so they can be credited for this and other podcasts.

Recent Episodes

Ep 45: Over mijn endometriose operatie
Binnenkort word ik geopereerd en moet ik een flinke tijd herstellen. In deze episode vertel ik meer over de operatie, de angsten die daarbij komen en de oordelen naar mezelf. Ben je zelf verantwoordelijk voor de aandoeningen die je hebt? Hoe kan je mild tegen jezelf zijn maar wel je verantwoordelijkheid nemen? Ik denk er hardop over na tijdens het koken. In een interview met Women Inc vertel ik er meer over: https://www.womeninc.nl/thema/komteenmensbijdedokter/info-pagina/3fm-dj-angelique-houtveen-ik-wil-dat-de-pijn-stopt-maar-ik-wil-ook-ooit-nog-kinderen/Meer horen? Klik op abonneer! Reacties zijn altijd welkom via de DM op Instagram: @thisisangelique of info@thisisangelique.com. Dank voor het luisteren!
Ep 44: Luisteren met andere oren
Over de kracht van herhaling, sommige dingen meerdere keren horen voordat het overkomt en misschien je hele leven wel bepaalde dingen moet horen. Hardop nadenkende vanuit de auto, luister mee :)Meer horen? Klik op abonneer! Reacties zijn altijd welkom via de DM op Instagram: @thisisangelique of info@thisisangelique.com. Dank voor het luisteren!
Ep 43: Jezelf laten zien
Na een open gesprek met vrienden realiseerde ik hoe moeilijk ik het vind om mezelf echt te laten zien. Zeker in tijden dat het even minder gaat trek ik mij liever terug. Wat als ik juist in die tijden meer deel? Meer horen? Klik op abonneer! Reacties zijn altijd welkom via de DM op Instagram: @thisisangelique of info@thisisangelique.com. Dank voor het luisteren!
Reviews
This podcast hasn't been reviewed yet. You can add a review to show others what you thought.

Mentioned In These Lists

There are no lists that include "Angelique Houtveen Podcast". You can add this podcast to a new or existing list.
Rate Podcast
Podcast Details
Started
Mar 4th, 2018
Latest Episode
Aug 9th, 2019
Release Period
Daily
No. of Episodes
45
Avg. Episode Length
14 minutes
Explicit
No
Followers

Podcast Tags

Do you host or manage this podcast?
Claim and edit this page to your liking.
Are we missing an episode or update?
Use this to check the RSS feed immediately.